SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-04 > “Decizie justă”
“Decizie justă”
de VALENTIN PRIBEANU
Aparut in ziua de Joi 04 Noiembrie 2004
“Decizie just㔕 Mihăiţă Pleşan s-a ales, după incidentele din meciul cu Rapid, cu o singură etapă de suspendare

Mihăiţă Pleşan (stânga) se va putea “lupta” cu piteştenii în Cupa României, aşa cum a făcut şi în prima etapă a campionatului

 

 

Cel mai curtat fotbalist al Universităţii de către echipe din ţară şi din străinătate, Mihăiţă Pleşan, a scăpat doar cu o etapă de suspendare în urma eliminării din partida cu Rapid Bucureşti. Spre bucuria tuturor celor care iubesc echipa “alb-albastră”, mijlocaşul Craiovei va fi pe teren în meciul de cupă cu FC Argeş şi, dacă nu se întâmplă ceva neprevăzut, va evolua şi în ultimele două etape de campionat, când “Ştiinţa” joacă pe teren propriu cu Dinamo şi în deplasare cu Oţelul. Comisia de disciplină care a luat respectiva hotărâre a fost alcătuită din Doru Viorel Ursu, Gheorghe Nedelescu, Victor Cicu şi Mircea Dridea, singurul absent fiind Alexandru Boc. Cei patru au urmărit caseta şi au ajuns la concluzia că, în faza respectivă, jucătorul rapidist Ilyeş a exagerat. “Membrii comisiei au analizat caseta şi, în opinia mea, au luat o decizie justă să mă suspende doar o etapă. Recunosc că am greşit îmbrâncindu-l pe Ilyeş, dar nu l-am lovit. De acest lucru s-au convins şi membrii comisiei”, a declarat Pleşan. Referitor la faptul că, printr-o stranie coincidenţă, de fiecare dată când “Ştiinţa” a câştigat un meci în campionat Pleşan a fost eliminat, fotbalistul a afirmat: “La Alba Iulia o să câştige echipa fără mine în teren, ca să se spargă acest ghinion. După ce voi intra pe teren, vă garantez că voi da totul pentru formaţie şi nu vom mai pierde nici un meci până la încheierea sezonului”. Chestionat despre partida din Cupa României de miercuri, 10 noiembrie, când jucătorul va reintra în primul unsprezece al “alb-albaştrilor”, Pleşan a dat şi un pronostic: “Câştigăm cu 2 – 0. Nu avem voie să nu ne calificăm în semifinalele Cupei României”. Fotbalistul a fost însoţit în capitală de directorul sportiv al Universităţii, Ovidiu Costeşin, care a declarat că i-a purtat noroc lui Pleşan şi de aceea suspendarea a fost atât de mică.

Cu gândul numai la Universitatea

Referitor la ofertele pe care Mihăiţă Pleşan le-ar fi primit în aceste zile, fotbalistul nu a negat că echipe din străinătate se interesează de el, dar a ţinut să sublinieze: “Mă gândesc numai la Universitatea, pentru care trebuie să îmi fac datoria atâta timp cât voi mai juca sub culorile acestui club. Este echipa care m-a format şi merită să îi acord toată concentrarea mea”.


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri