SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-03 > “Îmi place să-i mai deranjăm pe bucureşteni”
DORINŢĂ
“Îmi place să-i mai deranjăm pe bucureşteni”
de VALENTIN PRIBEANU
Aparut in ziua de Miercuri 03 Noiembrie 2004
“Îmi place să-i mai deranjăm pe bucureşteni”• Fundaşul Universităţii, Cosmin Moţi, consideră ca fiind corectă sancţiunea primită de la Marian Salomir, în partida cu Rapid

Moţi (dreapta) a reuşit să înscrie cu Poli Iaşi, dar golul său, perfect valabil, a fost anulat

 

 

Comentariile referitoare la faza din repriza a doua a partidei dintre Universitatea şi Rapid continuă, chiar dacă jocul s-a disputat sâmbătă. Fundaşul Universităţii care a fost implicat direct în acţiunea care a produs meleul din întâlnirea amintită, Cosmin Moţi, consideră că Marian Salomir nu trebuia să-l elimine, dar că a primit pe merit cartonaşul galben: “La acea fază a fost o greşeală a mea că nu am dat din prima în minge, s-o resping, apoi Bădoi m-a tras puţin de tricou, dar în astfel de faze nu se poate da fault în atac. Am primit cartonaşul galben pe merit, fiindcă mai putea interveni şi Daouda, care se afla în apropiere”. Moţi a recunoscut că Salomir a greşit când i-a dat “roşu” lui Bădoi, dar a afirmat şi că “în favoarea noastră s-a greşit o dată neintenţionat în 11 etape şi s-a făcut atâta tam-tam, iar împotriva noastră s-au comis erori de nenumărate ori. Vă reamintesc că eu am dat un gol perfect valabil în partida cu Poli Iaşi, am fost sancţionaţi cu o lovitură de la 11 metri în Ghencea pe nedrept, iar de la acea fază jocul s-a rupt în favoarea «militarilor». A mai fost un penalty în partida cu Bistriţa, dar nu are rost să mai enumăr de câte ori am fost defavorizaţi de arbitraje. S-au supărat cei din Bucureşti? Nu-i nimic. Sper să-i mai deranjăm în continuare prin rezultatele noastre bune”.

 

“Bădoi a faultat”

 

Mult mai tranşant a fost managerul general Pavel Badea, care consideră că atacantul rapidist Bădoi a faultat în primă fază: “Referitor la mult comentata fază, părerea mea este că Bădoi a fost cel care l-a faultat în primă fază pe Moţi. Nu ştiu de ce se face atâta tevatură pe acea fază. Până la urmă am jucat zece contra zece şi golurile pe care le-am înscris noi au fost regulamentare. Cei din Bucureşti sunt mai aproape de Ligă şi Federaţie, noi suntem la 250 de kilometri şi suntem mai rar văzuţi de cei din Capitală. Reprezentanţii cluburilor din Bucureşti au avut mai multă trecere decât noi, cei din provincie”.


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri