SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-01 > Box ca la mama lui
Box ca la mama lui
de VALENTIN PRIBEANU
Aparut in ziua de Duminica 31 Octombrie 2004
Box ca la mama lui• Prima ediţie a “Cupei Municipiului Craiova” a fost o reuşită totală şi “riscă” să devină o obişnuinţă anuală

Timp de două zile, Cetatea Băniei a fost capitala boxului românesc, clubul Universitatea reuşind să adune laolaltă sportivi din Oltenia, dar şi din alte judeţe. La prima ediţie a “Cupei Municipiului Craiova” au luat startul sportivi de la Dacia Mioveni (antrenor Ioniţă Mărăşescu), Aluminiu Slatina (Constantin Gălbenuşe), Energia Turceni (Ion Drăghici), Auto Tele Tr. Severin (Constantin Drăghici), CSM Tr. Severin (antrenor Dumitru Cipere), CFR Craiova (Marcel Sîrba şi Ion Dragomir), precum şi de la iniţiatorul galei, Box Club Universitatea (manager general Constantin Cucu). Pe parcursul celor două zile ale concursului, s-au desfăşurat 37 de meciuri, la cântar şi la vizita medicală participând peste 50 de sportivi. Arbitrajele au fost asigurate de: Ilieş Ştefănescu, Liviu Manea, Iulian Cărămidă, C-tin Dumitru, Alexandru Dia, C-tin Poenaru, Milică Bălan. Gazda competiţiei a fost amfiteatrul Grupului Şcolar Energetic din Craiova. “Un sprijin deosebit a venit de la directorul acestei instituţii, profesorul Marian Canale, precum şi de la administratorul acestui liceu, Iulică Toma. De asemenea, competiţia nu s-ar fi putut ţine dacă nu am fi fost sprijiniţi de partenerii media Ediţie Specială de Oltenia şi Rtv”, a declarat Constantin Cucu, “sufletul” galei. Acesta a adăugat cu amărăciune: “Dacă primăria ne-ar fi ajutat, am fi avut mult mai mulţi participanţi. La fel şi DTS-ul, nu a venit nici un reprezentant de la ei, de parcă boxul ar fi al nimănui. Este păcat că nu se sinchisesc de copiii Craiovei. La ce participare a fost, se făcea o bună reclamă oraşului, dar probabil că nu îi mai interesează. Ne ţinem de muzică lăutărească şi uităm că viitorul îl reprezintă copiii şi tinerii”. Cu ocazia acestei gale, sportivii şi-au verificat potenţialul înaintea competiţiei oficiale din această toamnă, cadeţii şi juniorii urmând să boxeze în Cupa României. Încântat de gală s-a arătat şi cel mai titrat antrenor din Craiova în prezent, Marcel Sîrba: “Această competiţie a fost benefică pentru sportivii craioveni şi pentru cei olteni. A fost un test util pentru boxerii mei. Numai anul acesta eu am adus zece medalii în oraşul Craiova. Mi-aş dori ca această competiţie să aibă un caracter permanent. Condiţiile de desfăşurare au fost foarte bune”. Iată şi sportivii care s-au remarcat: CFR - Ionuţ Vâlceanu, Sorin Vâlceanu şi Jean Băzăluică, Energia Turceni - Claudiu Coandă, Vasile Daia, de la cluburile severinene - Constantin Ghidel, Ion Parpală, Aluminiu Slatina - Mihai Gălbenuşe, Alina Nuţu, Universitatea - Ştefan Bobocea, Costinel Tudor, Bogdan Căprioară, Alin Olteanu.

 

Absenţă de marcă

Un mare absent la “Cupa Municipiului Craiova” a fost Cosmin Pîrvu, un pugilist care în aceste zile se antrenează la loturile naţionale. Marea surpriză a fost produsă de prezenţa fostului mare arbitru internaţional Mihai Voiculescu (84 de ani), veteran al boxului craiovean. Acesta s-a reîntâlnit cu bunul său prieten, cel mai titrat antrenor din Oltenia, Constantin Drăghici (82 de ani). Între cei doi a avut loc o întâlnire emoţionantă, ambii declarând: “Sperăm ca în curând această locaţie să devină centrul boxului oltenesc”.


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri