SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-10-30 > VOCEA CITITORULUI
VOCEA CITITORULUI
Aparut in ziua de Sambata 30 Octombrie 2004

Alex: “Sunt un suporter al Craiovei şi am fost la meciul de la Piteşti. Nu mi-a plăcut jocul băieţilor, ţinând cont că Dinamo II este o echipă de divizia B, şi trebuia să câştigăm lejer, nu cu atâtea emoţii. Nu sunt împotriva lui Pavel Badea şi cred că ar trebui lăsat la cârma formaţiei, pentru că este un antrenor valoros şi vina pentru jocul penibil practicat de echipă îi aparţine lui Mircea Rednic. La meciul cu Rapid ar trebui folosit în atac, alături de Njock, Alin Vigariu, care a mai evoluat pe postul de atacant şi cred că ar fi o soluţie câştigătoare. Consider că lui Borbely i s-au dat prea multe şanse şi nu a convins”.

Emil Călinescu: “Comunicatul făcut de Chivu cu privire la «cazul Mutu» îmi aminteşte de titlul unui film: «Avocatul diavolului». Cristi al nostru ne spune că fotbaliştii au dreptul la o viaţă privată. Cu cocaină, Cristi? Cu Andreşan? Cu Diana Cordeanu? Sau cu Monica nu mai ştiu cum?! Mutu ne-a făcut de râs. Acum, în Anglia, când se vorbeşte de români, nu se mai spune că suntem ţigani, ci că suntem drogaţi. Măcar e un pas înainte. În final, o urare pentru Adi al nostru: La mulţi ani... cu suspendare!”.

George Radu: “Îl făcurăm pe Vigariu ăsta «salvatore della patria». Păi, dădu şi el un gol, iar noi îl ridicăm în slăvi şi uităm câţi peri albi ne-a scos fotbalistul ăsta! Amintiţi-vă de câte ori a dat pe lângă minge în momente cheie ale jocului. Pe mine unul m-a făcut să înnebunesc în tribună. Sper ca acum, când a ajuns şi el la o vârstă, să-i fi venit mintea la cap şi să se apuce, în sfârşit, de fotbal. Am avea nevoie de un jucător, mai ales că în ultimul timp au cam plecat mulţi de la echipă”.


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri