SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-10-30 > ŞTIRI UNIVERSITATEA
ŞTIRI UNIVERSITATEA
Aparut in ziua de Sambata 30 Octombrie 2004
ŞTIRI UNIVERSITATEA• Badea şi compania în Valea Roşie
• În tribunele stadionului din Valea Roşie au luat loc şi componenţii Universităţii care au intrat în vederile managerului general pentru partida de astăzi cu Rapid. Aceştia au vizionat prima repriză a partidei, dar, surprinzător, “alb-albaştrii” nu au stat împreună, ci împrăştiaţi în diverse sectoare ale stadionului din Valea Roşie. Imediat după fluierul de final al primei reprize, Badea şi elevii săi s-au îndreptat spre stadionul “Tineretului”, unde au susţinut o şedinţă de pregătire cu “uşile închise”. (C. N.)

“Nu ştiu ce voi face mâine”

Referitor la faptul că a fost tentat, joi dimineaţa, să-şi dea demisia, Badea a recunoscut că îi este foarte greu în aceste momente să mai continue, din cauza atmosferei tensionate: “Da, mi-a fost rău după meciul cu Dinamo II, dar nu am luat nici pastile, nici nu am vomitat. Tensiunea prea mare a partidei şi-a spus cuvântul. Am simţit că o parte dintre suporteri nu mă mai vor şi de aceea m-am gândit să mă retrag, nu pentru că sunt laş. Nu m-a durut atât înfrângerea cu Bistriţa, cât cea cu Poli AEK, de pe teren propriu. Am o mentalitate de învingător şi este normal ca, atunci când nu obţin rezultatele pe care le aştept, să demisionez. Voi mai rămâne la echipă, dar nu ştiu cât. Nu mă mai întrebaţi despre strategii pe termen lung, pentru că eu nu ştiu ce voi face mâine (n.r., azi), la ora 22.30”. (V. P.)

Cupa, şansa noastră

În cadrul conferinţei de presă, managerul general a precizat clar că Universitatea se gândeşte, şi în aceste momente delicate prin care trece, la cupele europene. Renunţând pentru câteva momente la mina înnegurată pe care a afişat-o în cadrul discuţiei cu mass-media, Badea a zâmbit numai când a venit vorba de “Competiţia KO”. “Cei care minimalizează victoria în faţa echipei Dinamo II ori nu vor binele Universităţii, ori nu se pricep la fotbal. Să se gândească la echipe precum Armătura Zalău, Midia Năvodari, Jiul sau Cimentul Fieni sau la Steaua şi Rapid, care au fost eliminate de formaţii din eşaloanele inferioare. Prin Cupa României putem pătrunde în Europa”, a afirmat managerul. (V. P.)

Guso alături de Badea

Căpitanul “juveţilor”, Adnan Guso, este convins că Universitatea are un lot capabil să învingă orice formaţie din campionat, dar atmosfera din jurul echipei este de vină pentru rezultatele proaste: “Poziţia din clasament nu e bună, dar trebuie să mergem mai departe. Vreau să câştigăm cu Rapidul, ca să ne apropiem din nou suporterii şi Badea să rămână alături de noi”. La rândul său, Badea a spus că toată lumea este vinovată de actuala situaţie a Universităţii, începând cu presa, suporterii şi patronul. Acesta s-a transformat chiar în profet, avertizându-i pe ziarişti: “Dacă Universitatea cade în «B», unii dintre voi o să vă pierdeţi pâinea, pentru că nu o să mai aveţi ce scrie”. (V. P.)

“E nevoie de Papură”

Managerul Universităţii, Pavel Badea, a afirmat la conferinţa de presă de ieri că “Ştiinţa” are mari probleme în defensivă şi că tare şi-ar fi dorit să îl aibă pe Papură (foto, dreapta) în teren la partida cu Rapidul: “Papură era un jucător exponenţial al Universităţii şi nu l-aş fi lăsat să plece. Experienţa lui ar fi fost esenţială pentru noi, pentru că avem probleme în apărare. Dacă ar fi după mine, l-aş aduce din iarnă înapoi”. Acesta a mai spus că Moţi şi ceilalţi sunt jucători talentaţi, dar le mai trebuie jocuri în picioare pentru a căpăta experienţă. (V. P.)

“Nu învăţăm din greşelile altora”

Una dintre cele mai mari supărări ale lui Badea este că jucătorii Universităţii învaţă din propriile greşeli, şi nu din ale altora, cum face omul deştept: “Ar trebui să învăţăm din greşelile altora, aşa cum fac oamenii deştepţi, dar noi învăţăm din ale noastre şi nu aş vrea să spun cine învaţă din propriile greşeli. Poate am greşit şi eu, dar nu cred că merit să fiu umilit în acest mod de unii dintre susţinătorii echipei”. (A. I.)


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri