SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-10-30 > “Foame mare de puncte”
Conferinţă
“Foame mare de puncte”
de VALENTIN PRIBEANU, ADRIAN IOSUB
Aparut in ziua de Sambata 30 Octombrie 2004
“Foame mare de puncte”• Pavel Badea a declarat că ar dori să ştie şi el cine este patronul Universităţii

Deşi cam abătuţi, Guso, Badea şi Bundea (de la stânga) i-au asigurat pe suporteri că vor bate Rapidul

 

Nici conferinţa de presă de ieri, organizată pe Unirii 86, nu a avut darul să lămurească misterul numărul unu de la Universitatea din aceste zile, şi anume dacă a găsit Dinel Staicu un cumpărător pentru gruparea din Bănie. Şi asta pentru că nici unul dintre cei prezenţi, managerul general Pavel Badea, căpitanul echipei, Adnan Guso, Zeno Bundea şi ofiţerul de presă Nicu Dolea, nu a putut răspunde la această întrebare. Tranşant, Badea a declarat: “Aş vrea să ştiu şi eu cine este în acest moment patronul Universităţii. Eu sunt alături de jucători şi ei de mine şi sper să trecem peste acest moment greu, unul care poate avea repercusiuni atât asupra viitorului meu ca manager, dar şi asupra grupării din Bănie”. Actualul tehnician al “Ştiinţei” a lăsat însă să se înţeleagă că l-a convins pe Staicu să mai susţină echipa măcar până în pauza competiţională, chiar dacă el îşi va da demisia după meciul cu Rapid, în cazul unui rezultat negativ: “Sunt un om cu onoare şi este normal ca, în cazul unei înfrângeri, să demisionez de la echipă. Recunosc că sunt un om orgolios, dar, când vine vorba de Universitatea, las la o parte orgoliul. Cât despre situaţia actuală de la echipă, ce pot să spun? Din vară domnul Staicu şi-a exprimat dorinţa de a pleca, am insistat să rămână şi a făcut-o. Până acum a înţeles rugămintea mea. Îi înţeleg nemulţumirea, dar echipa nu merită aşa ceva, trebuie sprijinită măcar până în iarnă. Sper să rămână până la sfârşitul turului ca să susţină Universitatea. Indiferent de rezultatele pe care o să le am, voi părăsi echipa dacă va fi preluată de altcineva”. Referitor la dificila confruntare de astăzi cu Rapidul, Badea nu a recunoscut statutul de favoriţi pe care îl au oaspeţii, afirmând: “Indiferent de locul pe care îl ocupăm în clasament, când întâlnim pe Rapid, Steaua şi Dinamo, jocul este un derby. O să vedeţi că au greşit cei care au afirmat că Rapidul are prima şansă. Noi suntem într-o mare foame de puncte şi nu ne mai permitem să pierdem pe teren propriu. Cât despre faptul că noi am jucat 120 de minute miercuri, în timp ce giuleştenii au stat, pot să vă spun că Universitatea are jucători tineri, care îmi doresc să reziste fizic”.

 

“Sperăm să ne urcăm pe garduri”

 

Zeno Bundea a declarat în cadrul aceleiaşi conferinţe de presă că unul dintre factorii care au dus la situaţia dramatică a Universităţii în Divizia A este presiunea psihică pe care jucătorii o resimt din cauza unor declaraţii din presă: “Problema pleacă de la psihic. De când joc eu fotbal, nu am mai avut un tur de campionat atât de stresant, iar presa nu ne lasă deloc în pace. Trebuie să câştigăm neapărat cu Rapidul. Cât despre o eventuală schimbare de patron, nu am fost informaţi de nimeni, deci nu poate fi adevărat. Ne cerem scuze faţă de suporteri că nu i-am salutat la finalul jocului cu Dinamo II şi le promitem că după ce îi batem pe giuleşteni ne vom urca din nou pe garduri”.

 

Adeptul jocului-spectacol

Pavel Badea nu a răspuns direct întrebărilor legate de eventualele schimbări pe care ar urma să le facă în “11”-le de bază în partida cu Rapidul, spunând: “Eu sunt adeptul jocului-spectacol. Am luat multe goluri, dar am şi dat. Sunt unele probleme în defensivă, dar sper să le compensăm prin forţa ofensivă”. Acesta a mai adăugat că la echipă există un grup de jucători valoroşi, în care îşi pune speranţele pentru disputa cu echipa lui Lucescu-junior.


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri