SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-10-29 > VOCEA CITITORULUI
VOCEA CITITORULUI
Aparut in ziua de Vineri 29 Octombrie 2004

Emil:“După părerea mea, Mutu ar trebui suspendat. Nu ştiu dacă doi ani, nu ştiu exact legea în Anglia, dar, dacă ar fi fost judecat în România, el ar fi trebuit suspendat mai mult timp. Pentru că în Anglia nu este un exemplu pentru ceilalţi, ca în România. Acolo e un jucător oarecare din Est. Sunt sigur că nici 10 la sută din suporterii lui Chelsea nu ştiu exact unde e oraşul Piteşti, unde s-a născut «iubitul nostru fotbalist». Dacă în cazurile lui Zicu şi Goian federaţia s-a autosesizat (apropo, ce a făcut Goian de a fost suspendat?), ar fi cazul ca Naşu’ să se autosesizeze şi în «cazul Mutu». Ce exemplu le dăm jucătorilor noştri? Dacă el nu va fi suspendat deloc (Doamne fereşte!), iubitul nostru selecţioner, sperăm că nu şi senator, îl va băga în echipă pentru meciul cu Armenia. Or fi ăia desculţi, dar cu un drogat ca Mutu vom băga gol la Paştele Cailor! Dacă lângă Mutu va fi aşezat în atac (nu în ziarul «Atac») şi celălalt «dopat», Neaga, înseamnă că am ajuns o ţară de drogaţi. În final, cu speranţa că vom scăpa definitiv de Mutu din fotbal, o urare de bine pentru toţi fotbaliştii care doresc o convocare la naţională: să nu vă luaţi după Mutu, că o să se aleagă «praful» (Mutu ştie care) de naţională.
PS1: De la cine o fi aflat Mutu că sunt bune drogurile? Cumva de la colegul său din atac DROGba?
PS2: Cum în Italia a apărut o carte de bancuri cu Totti, la noi ar trebui să apară cartea «Cariera unui fost mare fotbalist» sau «Să râdem de bancuri cu şi despre Mutu».
PS3: Mutule, zici că mai ai 200.000 de dolari în cont? Adică, dacă doza e 100 de dolari, înseamnă că mai ai de 2.000 de doze? Atât de puţin? Eu zic că ar trebui să facem chetă naţională, pentru cel mai iubit (fost) sportiv. Şi, dacă nici aşa nu se strâng destui bani, propun să treci şi tu la droguri mai uşoare. De, asta e, te-au prins”.


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri