SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-09-29 > ŞTIRI UNIVERSITATEA
ŞTIRI UNIVERSITATEA
Aparut in ziua de Miercuri 29 Septembrie 2004
ŞTIRI UNIVERSITATEA• Stoianof încă nu e refăcut
• Tânărul jucător al Universităţii, Ovidiu Stoianof (dreapta), nu s-a recuperat complet în urma accidentării suferite la picior. Acesta s-a încălzit împreună cu coechipierii săi la antrenamentul de ieri după-amiază, însă nu a mai continuat şi la miuţă, fiind luat în primire de doctorul Claudiu Stamatescu (stânga), care i-a pregătit un program special. Alţi trei “juveţi” care nu au participat la al doilea antrenament de ieri sunt Buhuş, Pleşan şi Baştină, ei pregătindu-se în sala de forţă. (V. P.)

Azi se judecă recursul

Oficiali ai Universităţii se vor deplasa astăzi la Bucureşti pentru a lua parte la şedinţa Comisiei de Apel, în cadrul căreia se va judeca recursul formaţiei din Bănie după ce contestaţia făcută după jocul cu FC Naţional a fost respinsă de Comisia de Disciplină a FRF. Dacă şi de această dată răspunsul va fi unul în defavoarea Universităţii, cazul va fi judecat la Comisia Federală a Federaţiei. (V. P.)

Guso şi Jovanovic supervizaţi

Căpitanul bosniac al Universităţii, Adnan Guso, a fost urmărit cu o atenţie sporită din tribunele stadionului “Ion Oblemenco II” la antrenamentul de ieri după-amiază. Nu este vorba despre vreo admiratoare a lui Guso, ci de soţia sa, Alma, care a venit împreună cu fetiţa celor doi să-l urmărească la lucru pe titularul buturilor “Ştiinţei”. Alături de ele s-au aflat şi tatăl şi prietena lui Jovanovic, Sladjana. Aceştia din urmă au sosit în România încă de sâmbătă. (A. I.)

Astăzi, un singur antrenament

“Alb-albaştrii” au susţinut ieri după-amiază, cu începere de la ora 16.00, al doilea antrenament al zilei. Spre deosebire de cea de dimineaţă, şedinţa de pregătire de pe stadionul “Ion Oblemenco II” a fost una mai lejeră, “alb-albaştrii” având acces la minge. După o uşoară încălzire, Eugen Neagoe a împărţit lotul în trei grupe şi a urmat o miuţă pe teren redus. Pentru astăzi, programul este unul mai lejer, cu doar o singură şedinţă de pregătire, de la ora 15.00. (A. I.)

 

Amical în Valea Roşie

Pe stadionul din Valea Roşie s-a disputat ieri, de la ora 16, partida amicală dintre Universitatea II şi grupa de juniori A (mari) a Universităţii, pregătită de Daniel Mogoşanu. Cum antrenorul Eugen Neagoe era ocupat cu antrenamentul “Ştiinţei”, Marian Calafeteanu a supervizat evoluţia “satelitului” grupării-fanion a Olteniei, care s-a impus cu scorul de 4-1 în faţa fotbaliştilor lui Mogoşanu. (C. N.)

 

Gazonul sintetic, gata într-o lună

În maxim o lună de zile, “alb-albaştrii” vor putea să folosească cel mai nou teren de antrenament, cel de la cantonamentul din Lunca Jiului. Atât gazonul natural, cât şi cel sintetic au fost montate, urmând ca amplasarea porţilor şi efectuarea ultimelor lucrări să înceapă în zilele următoare. (A. I.)


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri