SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-10-27 > Pregătiţi de gală
Pregătiţi de gală
de VALENTIN PRIBEANU
Aparut in ziua de Miercuri 27 Octombrie 2004
Pregătiţi de gală• Timp de două zile, în perioada 28-29 octombrie, Bănia va găzdui, în premieră, “Cupa Municipiului Craiova” la box

Managerul general al Box Club Universitatea Craiova, Constantin Cucu (dreapta), promite iubitorilor boxului două zile pe cinste.

 

 

Prognozez că gala de box va fi o reuşită. (...) Îi asigur pe iubitorii acestui sport că vor urmări partide interesante.

Constantin Cucu

 

Prin eforturi susţinute, Box Club Universitatea Craiova, sprijinit de Liceul Energetic şi de partenerul media “Ediţie Specială de Oltenia”, a reuşit să pună la punct toate detaliile privind organizarea ediţiei întâi a “Cupei Municipiului Craiova” la box. Competiţia se va desfăşura în amfiteatrul Grupului Şcolar Energetic şi se va întinde pe durata a două zile, în perioada 28-29 octombrie. Iubitorii “nobilei arte” pot urmări întreceri pugilistice interesante joi şi vineri, în locaţia amintită, cu începere de la ora 17.30, intrarea fiind liberă. Vor participa sportivi din Craiova, de la clubul organizator şi de la CFR, precum şi de la Aluminiu Slatina, CSM Tr. Severin, Energia Turceni şi Minerul Motru. Competiţia se adresează categoriilor de vârstă copii, cadeţi şi juniori, atât la fete, cât şi la băieţi. “Prognozez că gala de box va fi o reuşită, mai ales că se va bucura de o largă participare, la Craiova urmând să vină peste 50 de sportivi. Îi asigur pe iubitorii acestui sport că vor urmări partide interesante, competiţia fiind un bun prilej de verificare în vederea Cupei României, competiţie rezervată cadeţilor şi juniorilor, ce se va desfăşura peste aproximativ o lună”, a declarat managerul general al Box Club Universitatea, Constantin Cucu. Acesta a adăugat, vădit dezamăgit: “Nu am beneficiat de sprijin financiar decât din partea partenerului media ESO. Autorităţile locale nu s-au implicat, de parcă nu le-ar interesa viitorul sportului craiovean. Nu am nimic cu Boney M., dar copiii craioveni nu merită oare aceeaşi atenţie? Boxul este, ca rezultate, în Craiova, pe locul patru şi este una dintre disciplinele care formează adevărate caractere”.

“Cred într-o colaborare de lungă durată”

Directorul Grupului Şcolar Energetic, Marian Canale, este unul dintre oamenii din Craiova care au înţeles că ajutarea mişcării sportive este o necesitate imediată. “Sprijin mişcarea sportivă, pentru că este esenţială în procesul de educare. Pot spune cu mândrie că la unitatea şcolară pe care o conduc se antrenează grupe de fotbal de la CSS Universitatea, iar acum am început o colaborare cu singurul club particular de box din Craiova, pe care eu unul o văd de lungă durată. Tinerii au nevoie de sport”, a afirmat Marian Canale.


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri