SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-10-27 > “Să câştigăm sau să... câştigăm!”
OPTIMISM
“Să câştigăm sau să... câştigăm!”
de CĂTĂLIN NICOLA
Aparut in ziua de Miercuri 27 Octombrie 2004
“Să câştigăm sau să... câştigăm!”• Acestea sunt cele “două” variante pe care le ia în calcul managerul general, Pavel Badea, pentru întâlnirea cu Dinamo II.
• nainte de a pleca spre Piteşti, membrii delegaţiei “Ştiinţei” erau foarte optimişti cu privire la partida de astăzi, cu Dinamo II. Managerul general, Pavel Badea, nu concepe ca gruparea olteană să capoteze în faţa “satelitului” formaţiei din “Ştefan cel Mare”...

Pavel Badea nu concepe ca “Ştiinţa” să nu se califice în sferturi.

Njock (dreapta) este speranţa Universităţii în confruntarea din Cupa României.

 

 

Înainte de a pleca spre Piteşti, membrii delegaţiei “Ştiinţei” erau foarte optimişti cu privire la partida de astăzi, cu Dinamo II. Managerul general, Pavel Badea, nu concepe ca gruparea olteană să capoteze în faţa “satelitului” formaţiei din “Ştefan cel Mare”: “Mâine (n. r., azi) ne aşteaptă o partidă deosebit de importantă pentru noi, în care avem «două» variante: să câştigăm sau să... câştigăm! Dacă vom fi eliminaţi de Dinamo II, va fi rău de tot pentru viitorul echipei”. Spre deosebire de patronul clubului, Dinel Staicu, care a afirmat, cu puţin timp în urmă, că nu le poartă pică dinamoviştilor, Badea a spus: “Dinel Staicu priveşte fotbalul ca pe o afacere, eu văd fotbalul ca pe un sport în care doresc tot timpul să câştig. Eu am fost crescut în spiritul anti-dinamovist, ca majoritatea oamenilor născuţi în Oltenia”.

Badea l-a iertat pe Dobre

Înaintea partidei de la Bistriţa, Lucian Dobre a refuzat să facă deplasarea cu echipa, fiind supărat din cauza statutului său de rezervă. După ce s-a antrenat cu Universitatea II, Lucian Dobre a ajuns la o înţelegere cu Pavel Badea şi a urcat în autocarul “Ştiinţei” care a deplasat ieri echipa la Piteşti, având toate şansele să prindă primul “unsprezece” al Universităţii în întâlnirea de astăzi cu a doua formaţie a «câinilor». Dobre a spus că este pregătit din toate punctele de vedere pentru întâlnirea din Cupă: “Sunt pregătit mental, fizic şi tactic pentru partida de mâine (n. r., astăzi). Neînţelegerea pe care am avut-o cu managerul Pavel Badea este de domeniul trecutului. Atunci eu am avut cea mai mare parte din vină când nu am vrut să urc în autocar”. Referitor la partida cu Dinamo II, Dobre a declarat: “Victoria este imperios necesară. Dacă nu câştigăm acest meci, Universitatea nu mai are nici o şansă să prindă cupele europene. Indiferent cu ce garnitură o să înceapă adversarii noştri, Universitatea este mult superioară şi nu se poate nici măcar compara cu a doua echipă a dinamoviştilor. Nu trebuie să le dăm nici o şansă «câinilor» mâine (n.r., astăzi) la Piteşti, nu luăm în calcul decât victoria noastră”.

“«Ştiinţa» nu depinde de mine”

“Uriaşul” din atacul Universităţii, Jeremie Njock, va fi pe teren la Piteşti, el refăcându-se după accidentul stupid suferit înaintea partidei cu Poli AEK Timişoara. “Sunt refăcut şi voi putea evolua în optimile Cupei. S-a tot scris în ultimul timp că Universitatea depinde de Jeremie Njock, dar ţin să vă spun că toţi atacanţii din lotul echipei sunt valoroşi, doar lipsa de încredere şi de curaj în propriile forţe făcând ca ei să nu marcheze mai multe goluri până acum. Chiar la Bistriţa, fără mine, au reuşit să înscrie de trei ori. Craiova nu a depins şi nu va depinde niciodată de vreun jucător anume. Atmosfera în sânul echipei este foarte bună şi nu luăm în calcul altă variantă decât victoria în partida cu Dinamo II”, a spus Njock.


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri