SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-09-29 > Un antrenor dur
SONDAJ
Un antrenor dur
de VALENTIN PRIBEANU, CĂTĂLIN NICOLA
Aparut in ziua de Miercuri 29 Septembrie 2004
• Aceasta este soluţia pe care majoritatea oamenilor de fotbal o văd pentru redresarea Universităţii

Ion Crăciunescu:
“Sunt oltean, dar, în calitatea mea de preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, nu pot să am o poziţie oficială. Nu vreau să acuz pe nimeni, în special pe Mircea Rednic. Totuşi, la Universitatea trebuie să vină antrenor un om dur. Cum îi laşi pe jucători puţin din mână, cum încep să-şi facă de cap”.

 

Costică Donose:
“Într-adevăr, situaţia la Universitatea este una dintre cele mai grele de când îmi amintesc eu. Am vorbit cu mai mulţi colegi din «Craiova Maxima», precum şi cu alţi prieteni şi am ajuns la concluzia că singurul antrenor capabil să preia în acest moment echipa este Pavel Badea”.

 

Aurică Beldeanu:
“Aoleu, ştiţi cum e când dau eu declaraţii cum sunt ele interpretate... Nu vreau să dau nici un nume de antrenor, ca să nu îmi sară unii în cap, dar Universitatea are nevoie acum de un adevărat meseriaş, nu de unul artificial, crescut prin incubatoare”.

 

Radion Cămătaru:
“Pentru a redresa în acest moment «Ştiinţa» nu e nevoie numai să vină un antrenor capabil, ci să se îndeplinească mai mulţi factori. Este nevoie de linişte şi de stabilitate. Oricum, cu nişte jucători care sunt profesionişti numai la cerut este nevoie de un antrenor dur, autoritar, gen Sorin Cârţu”.

 

Gigi Nedelescu:
“Nu ştiu, nu mă pricep la fotbal. Nu sunt eu cel în măsură să dea sfaturi în astfel de momente. Un singur lucru este clar: cel care plăteşte hotărăşte şi sper să o facă spre binele echipei”.

 

Marcel Popescu:
“Sigur, Universitatea trece acum prin clipe dificile şi probabil puţini sunt cei care îşi vor asuma responsabilitatea pentru funcţia de antrenor. Cel care îndeplineşte, în opinia mea, toate condiţiile pentru a primi această învestitură este, fără discuţie, Victor Piţurcă”.

 

Gheorghiţă Geolgău:
“În acest moment este greu de făcut o alegere, mai ales că ştiţi cum sunt suporterii, toţi se pricep la fotbal. Fiecare vede un alt antrenor care ar trebui să vină acum la Universitatea. În opinia mea, Pavel Badea ar fi cel mai potrivit să ocupe postul de tehnician. Oricum, antrenorul trebuie să fie o mână forte”.

 

Nicolae Zamfir:
“Eu am mai afirmat şi cu alte ocazii că pentru a prelua banca tehnică a Universităţii cel mai indicat este Pavel Badea. El cunoaşte cel mai bine jucătorii şi poate să se impună în faţa lor”.


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri