SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-10-25 > VOCEA CITITORULUI
VOCEA CITITORULUI
Aparut in ziua de Luni 25 Octombrie 2004

Cătălin Ghioane: “Din ce am văzut la televizor, Craiova a fost varză. Să fii condus cu 3-0 la pauză la Bistriţa spune multe despre ce joacă acum Universitatea. La un moment dat, în prima repriză am crezut că Gloria joacă în 14-15 oameni. Au fost jucători la Craiova de parcă jucau pe «Santiago Bernabeu» sau pe «San Siro», nu la Bistriţa. Dacă am ajuns să plângem după un meci cu «Tata Jean», atunci chiar că suntem slabi. Speram, după cele două-trei victorii, că «Ştiinţa» şi-a revenit. Se juca cu determinare, cu ambiţie, jucătorii începuseră să alerge, dar acum am revenit la acelaşi joc care te face să-ţi fie ruşine că ţii cu o asemenea echipă. Nu am prins meciurile «Craiovei Maxima», dar cu siguranţă acea echipă nu juca aşa. Păi, dacă la Bistriţa îţi dai două goluri, ce mai facem cu Rapidul şi cu Dinamo, ca să nu mai zic că peste câteva zile jucăm în Cupă. Dacă nici acest meci nu-l câştigăm, atunci chiar că merităm să retrogradăm”.

Adrian Ionescu: “Suntem de râsul curcilor! Am ajuns în coada clasamentului. Dacă întoarcem invers clasamentul, într-adevăr atunci tragem la titlu, dar la titlul de prima retrogradată. Nu ştiu câtă vină o purta antrenorul, dar să alergi ca musca fără cap pe teren mi se pare prea mult. Oricât de multă înţelegere am avea noi, suporterii, sunt lucruri care ne depăşesc. Într-o etapă sunt jucători care joacă foarte bine, iar în următoarea etapă aceiaşi jucători nu mai fac nimic pentru echipă. Cât o fi vina antrenorului în asta?!”.

Eugen Tudoran: “Am pierdut la Bistriţa, asta e. Nu o să facem un capăt de ţară din încă o înfrângere. După ani de zile, ne-am învăţat cu acest lucru. Problema cea mai importantă mi se pare că trebuie să fie meciul de Cupă cu Dinamo II. Mai avem o şansă reală de a salva actualul sezon. Ne trebuie un trofeu ca aerul. Băieţii trebuie să uite meciul cu Gloria şi să se concentreze pentru jocul de miercuri. Dacă bat pe Dinamo II îşi spală multe din păcate”.


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri