SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-09-29 > Duelul nestinselor ambiţii
CUPA ROMÂNIEI
Duelul nestinselor ambiţii
de GABRIEL TRAŞCĂ
Aparut in ziua de Miercuri 29 Septembrie 2004
Duelul nestinselor ambiţii• Astăzi, stadionul “1 Mai” din Slatina găzduieşte întâlnirea din turul VI al Cupei României la fotbal dintre divizionarele B Oltul din localitate şi FC Caracal. Jocul precede cu două săptămâni partida din campionat a celor două formaţii, care se va disputa la Caracal, şi naşte o sumedenie de ambiţii şi orgolii în cele două tabere.

 

Oltul Slatina - FC Caracal

Stadion “1 Mai”, Slatina, astăzi, ora 16.00

Oltul:

Răceanu – Ciobanu, Andrei, Didu, Cioponea – Marinescu, Din, Georgescu, Roşca – Matei, Fl. Ilie.

Antrenor Nicolae Ungureanu

FC Caracal:

Bornescu – Moşteanu, Vodiţă, Stoica, Ciucă, Velcovici – Săceanu, Gârlă, Năuiu – Orac, Piţurcă.

Antrenor Silvian Cristescu

 

Astăzi, stadionul “1 Mai” din Slatina găzduieşte întâlnirea din turul VI al Cupei României la fotbal dintre divizionarele B Oltul din localitate şi FC Caracal. Jocul precede cu două săptămâni partida din campionat a celor două formaţii, care se va disputa la Caracal, şi naşte o sumedenie de ambiţii şi orgolii în cele două tabere. Antrenorul gazdelor, Nicolae Ungureanu, care a fost demis de la cârma grupării caracalene după prima etapă de campionat, spune că nu priveşte jocul ca pe o revanşă. “Va fi un meci deschis oricărui rezultat şi eu sper să ne impunem, pentru a aduce la Slatina o echipă din prima divizie. Vom avea un joc greu, mai ales că nu pot alinia formula de bază din cauza mai multor absenţe. Butaru, Dumitrescu şi Niculescu s-au accidentat în partida cu Inter-Gaz şi nu vor evolua. De asemenea, nici Stănescu nu este refăcut, iar Oprea îşi ispăşeşte cea de-a doua etapă de suspendare din cele trei”, a declarat Ungureanu. La rândul său, tehnicianul formaţiei caracalene, Silvian Cristescu, a spus: “Va fi un joc tipic de cupă, între două divizionare B. Meciul va fi disputat, fiind cunoscute orgoliile care animă cele două formaţii. În principiu, voi folosi formaţia de bază”. Antrenorul caracalean nu se confruntă cu probleme mari de efectiv, doar Militaru fiind accidentat. Din declaraţiile celor doi tehnicieni reiese un lucru cert, şi anume că fiecare formaţie îşi doreşte să acceadă în faza următoare a competiţiei, nu neapărat pentru un traseu lung, cât mai ales din cauza orgoliului.

Atacanţii în dizgraţie

La conferinţa de presă săptămânală desfăşurată zilele trecute, antrenorul gazdelor, Nicolae Ungureanu (foto), a afirmat că este nemulţumit de evoluţia atacanţilor din lot, deoarece aceştia, în cele şase etape desfăşurate până acum, nu au marcat nici un gol. “Sunt foarte nemulţumit de cei trei. Sunt atacanţi şi sarcina lor este să marcheze goluri, dar până acum nu au realizat nimic. Greul l-au dus mijlocaşii şi jucătorii din linia de fund. Au şansa să confirme până în această iarnă, în caz contrar va trebui să ne despărţim de ei”, a spus Ungureanu.


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri