SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-10-25 > Fotbaliştii lui Zahiu au scăpat de griji
Minerul Motru - Dacia Mioveni 2-0
Fotbaliştii lui Zahiu au scăpat de griji
de CORNEL CICIU
Aparut in ziua de Luni 25 Octombrie 2004

 

 Minerul Motru - Dacia Mioveni 2-0

Stadion: “Minerul”, spectatori 300

A marcat: Glişcă ‘4, ‘8

Minerul Motru

 

Munteanu - Mirea (Nueleanu ’75), Bălan, Amzucu, I. Constantin, Caibăr - Bucur (P. Trifu ’65), Pătraşcu, A. Popescu - B. Popescu (Nicoloff ’87), Glişcă.

 

Antrenor Gabi Zahiu

Dacia Mioveni

 

Stancu - Mocanu (Rogozinaru ’46), M. Stoica, P. Stoica, Olteanu - Vladu, Nofitovici, Pripu, Drăghici (Neagoe ’70) - Chelu, Nicolae (Stanca ’67)

 

Antrenor Cornel Iliescu

Arbitri: Adrian Comănescu (Rm. Vîlcea), Dragoş Vlad (Tîrgovişte), Dan Niţu (Tr. Măgurele).

 

Singura formaţie care a reuşit să învingă Pandurii în această ediţie de campionat, Dacia Mioveni, a plecat înfrântă de la Motru. Cu toate că gazdele erau înainte de joc îngrijorate în ceea ce priveşte rezultatul, victoria a fost asigurată destul de uşor, în chiar primele 10 minute. În minutul patru Benjamin Popescu a driblat doi adversari şi a expediat un şut puternic la firul ierbii, portarul Stancu respingând cu piciorul în faţă, iar Glişcă a înscris lejer, după ce l-a driblat mai întâi pe portar. Au urmat în minutele următoare alte două faze grele pentru oaspeţi, care au scăpat de gol la şuturile lui Pătraşcu şi Benjamin Popescu. Însă în minutul opt gazdele au înscris din nou, după un contraatac pornit de la fundaşul Bălan, care a centrat în faţa porţii pentru Glişcă, iar acesta a reluat cu capul la colţul lung. Chiar dacă conduceau cu 2-0, gazdele n-au renunţat la atac şi s-au instalat în jumătatea de teren a oaspeţilor. Pătraşcu a încercat din nou poarta în minutul 31, când a trimis cu călcâiul din doi metri, dar portarul a reţinut. În repriza a doua cei de la Dacia Mioveni au părut mai decişi să joace fotbal, dar n-au reuşit să treacă de apărarea motreană. În minutul 67 scorul putea fi modificat la şutul puternic al lui Adi Popescu, de la 20 de metri, respins in extremis de portar. “Era şi timpul să mai câştigăm, pentru că am prestat un joc bun. Aş remarca întreaga echipă pentru că azi (n. r., sâmbătă) s-a exprimat la adevărata valoare”, declara după joc antrenorul Gabriel Zahiu, care a adăugat că regretă faptul că în etapa precedentă echipa sa nu a reuşit să aducă puncte de la Bucureşti, “pentru că meritam, în urma jocului prestat”. Fotbaliştii lui Zahiu au demonstrat în ultimele etape că sunt în creştere de formă, cei mai buni jucători fiind în continuare Benjamin Popescu, Adi Popescu şi Glişcă.


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri