SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-10-25 > “Navaliştii” au schimbat liderul
Divizia C6
“Navaliştii” au schimbat liderul
de MIRCEA OGLINDOIU
Aparut in ziua de Luni 25 Octombrie 2004
“Navaliştii” au schimbat liderul • Învingând «satelitul» divizionarei A Poli AEK, severinenii au demonstrat că au totuşi nas de Divizia C

 

 CS Severnav - CFR Timişoara 2-1

Stadion: “Severnav”, Dr. Tr. Severin, spectatori 250

Au marcat: Dumbravă ’53, Jenaru ’70 / Gheju ’47

CS SEVERNAV

 

Badea - Lăpădat, Bilavu, M. Balaci - Gherghinescu, M. Erceanu (I. Moraru ’59), Dumbravă, Lătruţ (V. Moraru ’56), Cîrstea - Jenaru, I. Lătea (Butăriţă ’89)

 

Antrenori: George Cazacu şi Petre Ilie

CFR TimiŞoara

 

Robotin - Brazovan (A. Luca ’31), Mihăilă, Aldana - M. Rotaru, Nicolin (Crîngureanu ’59), C. Luţă, Străuţ, A. Toma (Blidariu ’73) - Axente, Gheju

 

Antrenor Florin Bugar

Arbitri: Cătălin Buşi – Vasile Nicolicioiu (ambii din Rm.Vâlcea), Sabin Stroe (Piteşti)
Observator: Marian Slavu (Craiova)


 

Faza creată de Gherghinescu (stânga) şi finalizată de Jenaru (dreapta, în albastru) a dus la obţinerea celei de-a doua victorii din campionat pentru Severnav.

 

Aflaţi pe penultimul loc în clasament şi cu minus cinci la adevăr, severinenii aveau neapărat nevoie de victorie în confruntarea cu CFR Timişoara. Misiunea “navaliştilor” era însă una deosebit de grea, ţinând cont că întâlneau ocupanta primului loc şi totodată echipa «satelit» a divizionarei A Poli AEK. În minutul cinci, după o incursiune pe partea dreaptă, Jenaru centrează ideal pentru Erceanu, care din şase metri reia perpendicular pe poartă. Spre finalul primei părţi severinenii cer, pe bună dreptate, penalty, în urma unui henţ în careu comis de Aldana, însă centralul lasă jocul să continue. Oaspeţii deschid scorul după doar două minute de la reluare, prin Gheju, care, lansat de Axente, trimite pe lângă veteranul Badea. Dumbravă egalează cu un şut puternic dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri şi cu largul concurs al portarului Robotin, care respinge balonul în plasă. “Navaliştii” domină jocul şi se puteau desprinde în minutul 67 prin “Jonny” Moraru, însă acesta trimite din şapte metri, cu capul, pe lângă poartă, spre disperarea staff-ului mehedinţean. După o acţiune pe cont propriu a lui Gherghinescu, care driblează nu mai puţin de cinci jucători adverşi, balonul, din clinci, ajunge la Jenaru, care din interiorul suprafeţei de pedeapsă trimite în vinclu şi aduce astfel cele trei puncte atât de necesare pentru “navalişti”. După câteva minute, Jenaru împiedică reluarea partidei, motiv pentru care primeşte al doilea cartonaş galben. În inferioritate, Severnav reuşeşte în sfârşit să câştige, după patru etape în care nu marcase nici măcar un gol.
În urma acestui rezultat, şefia grupei a fost preluată de UM Timişoara, care are trei puncte avans faţă de CFR şi Minerul Mehedinţi, însă şi un meci în plus.


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri