SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-10-25 > Dispută aprigă în teren şi pe băncile tehnice
DIVIZIA B2 - FC Caracal - Pandurii Tg. Jiu 0-1
Dispută aprigă în teren şi pe băncile tehnice
de MONALISA POPESCU
Aparut in ziua de Luni 25 Octombrie 2004
Dispută aprigă în teren şi pe băncile tehnice• Cristescu şi-a dispus toţi jucătorii în apărare şi a făcut antijoc mai bine de 80 de minute, iar după meci i-a strigat lui Săndoi că nu are echipă de “A”

 

 

 FC CARACL (0) - (1) PANDURII TG JIU

 

A marcat: Mihai ’77

 

Stadion: “Parc”, Caracal, spectatori 500

 

FC CARACAL

 

Bornescu - Moşteanu, Năuiu, Stoica, Militaru, Velcovici - Orac, Ciucă, Ciobanu (’67 Gârlă) - Petrescu (’46 Săvulescu), Piţurcă (’46 Săceanu).
Antrenor Silvian Cristescu

 

PANDURII

 

Lung - Popete (’67 Bucă), Bogoi, Rădoi (’60 Mihai), Trofin - Arcanu (’50 Neguţ), Vancea, Ursu - Ştefan, Scarlat, Vintilescu.

Antrenor Emil Săndoi

 

Arbitri: Ionică Serea (Focşani) - Eugen Pârvulescu (Mediaş), Valentin Cristea (Călăraşi)

 

Cartonaş roşu: Năuiu ’7

 


 

Căpitanul gorjenilor, Vintilescu (în alb, la minge), a fost în permanenţă înconjurat de doi sau trei apărători caracaleni.

 

Cristescu s-a certat cu Săndoi

Foşti colegi la Universitatea, Silvian Cristescu (stânga) şi Emil Săndoi (dreapta) au avut o dispută verbală mai dură la finalul jocului. Incidentul a fost creat de antrenorul gazdelor, care a vorbit urât despre formaţia gorjeană, jignindu-l chiar pe Săndoi. “Nu aţi arătat nimic aici. Nu aveţi echipă de Divizia A! Aşa vreţi voi să promovaţi, cu ajutor de la arbitri?”, striga pe tunel Cristescu, care a recunoscut totuşi după meci că eliminarea lui Năuiu a fost corectă, victima acestuia, Scarlat, părăsind terenul cu buza spartă. Nici Serea şi brigada de arbitri nu au scăpat de furia verbală a olteanului, supărat că Bogoi nu a fost eliminat la un presupus fault la Piţurcă. În replică, Săndoi a avut numai cuvinte de laudă la adresa echipei caracalene, atât înainte de meci, cât şi după: “Eu nu cred că este locul echipei din FC Caracal acesta pe care îl ocupă şi am spus înainte de meci că vrem să prelungim criza prin care trece măcar cu o etapă. Am întâlnit o echipă disciplinată, care chiar şi atunci când a rămas în inferioritate numerică a ştiut să închidă bine culoarele de pătrundere”. Incidentul a avut loc de faţă cu jucătorii, cu presa şi cu toţi oficialii celor două formaţii, cei care au intervenit pentru a calma spiritele fiind jucătorii de la Pandurii, care l-au chemat pe Săndoi în vestiar.

 

Criticat dur de gazde după meci, arbitrul Ionică Serea şi-a respectat blazonul de “ecuson” FIFA şi a făcut ordine chiar de la începutul partidei. După ce l-a trimis în tribună pe Ion Ţambu, delegatul oaspeţilor, pentru că pe bancă se aflau şapte jucători de rezervă, dar şi şapte oficiali, Serea l-a trimis de pe tunel în spatele gardului pe antrenorul Cristescu, care nu are dreptul de a sta pe bancă. După un joc destul de greu, “pandurii” au reuşit victoria, dar caracalenii n-au cedat uşor. Rămase în 10 oameni după ce Năuiu i-a aplicat lui Scarlat un cot în gură şi Ionică Serea l-a eliminat, gazdele s-au dispus în apărare, Cristescu sperând măcar la un egal. “Pandurii” au fost în prima repriză cei care au atacat continuu, Vancea şutând puternic în bară în minutul 27, iar două minute mai târziu Bogoi trimiţând pe poartă din opt metri, dar fără noroc, pentru că Moşteanu a respins chiar de pe linia porţii. Pe final de repriză, gazdele au avut două ocazii de a înscrie, prin Stoica şi Piţurcă, dar Lung a fost foarte sigur în poarta gorjenilor. După pauză Cristescu a făcut o mutare greşită şi a scos atacanţii care avuseseră totuşi câteva ocazii de a înscrie şi a întărit apărarea, pe care a dispus-o pe două rânduri în faţa lui Bornescu. În replică, Emil Săndoi a renunţat la Rădoi, Popete şi Arcanu şi a introdus fotbalişti mai ofensivi, încheind jocul cu cinci atacanţi pe teren.

Săndoi a mutat decisiv

Mutarea decisivă s-a dovedit a fi introducerea lui Nicolae Mihai, care a înscris unicul gol din pasa în faţa porţii a lui Vintilescu. Căpitanul gorjenilor, care ratase foarte mult în acest meci, a făcut o cursă pe dreapta şi l-a înşelat pe Bornescu, iar Mihai, care se afla nemarcat în careu, a trimis lejer balonul în poartă din şase metri. Pe final de meci, Bogoi, care a fost din nou printre cei mai buni jucători ai lui Săndoi, a mai irosit o ocazie, trimiţând peste poartă din mijlocul careului, iar Bucă a şutat din nou în bară. Chiar dacă nu au făcut un joc rău la Caracal, Emil Săndoi a recunoscut că fotbaliştii săi nu au fost foarte inspiraţi, mai ales la finalizare: “Dacă reuşeam să deschidem scorul în prima repriză, ne-am fi adjudecat mult mai uşor cele trei puncte, dar de această dată ne-a lipsit acea inspiraţie la finalizare. La un moment dat am riscat să forţăm victoria jucând cu cinci jucători de atac: Bucă, Vintilescu, Ştefan, Nicolae Mihai şi Scarlat. Am riscat, dar am câştigat şi ne-am atins obiectivul”.Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri