SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-09-29 > “Geană” se ocupă de “juveţi”
ANTRENAMENT
“Geană” se ocupă de “juveţi”
de VALENTIN PRIBEANU, ADRIAN IOSUB
Aparut in ziua de Miercuri 29 Septembrie 2004
“Geană” se ocupă de “juveţi”• La şedinţa de pregătire de ieri-dimineaţă, de pe stadionul “Ion Oblemenco”, a asistat şi preşedintele Pavel Badea, dar în calitate de spectator

“Pentru mine este o onoare”

La finalul antrenamentului, interimarul Eugen Neagoe s-a arătat încântat de faptul că pregăteşte Universitatea, chiar şi ca interimar. “Pentru mine este o onoare să-i antrenez pe «alb-albaştri» şi cred că pentru orice fost jucător al «Ştiinţei» ar fi o mândrie, deşi ştiu că nu va fi pentru mult timp. Sunt sub contract cu Universitatea şi în aceste momente mai grele am venit să ajut. Sperăm ca la partida cu FC Braşov să schimbăm faţa Universităţii şi ideal ar fi să obţinem victoria”.

 

“Alb-albaştrii” au susţinut ieri-dimineaţă primul antrenament al zilei, cu începere de la ora 10.00, atmosfera în lot fiind una calmă, “juveţii” părând neafectaţi de ultimele schimbări apărute în sânul echipei. Şedinţa de pregătire, desfăşurată pe pista de atletism a stadionului “Ion Oblemenco”, a fost condusă de Eugen Neagoe, acesta fiind numit antrenor interimar până la sosirea unui nou tehnician la gruparea din Bănie. “Geană” i-a avut la dispoziţie pe Jovanovic, Dobre, Moţi, Iordache, Daouda, Mutică, Preda, Hoban, Buhuş, Luţu, Vigariu, Bundea, Cl. Tudor, Frunză, Borbely, M. Ilie şi Njock. Antrenamentul a avut un caracter fizic, “alb-albaştrii” efectuând serii de alergare pe pista de atletism a stadionului, întrerupte de şedinţe de stretching. Tânărul fundaş al Universităţii, Cosmin Moţi, s-a antrenat normal, acesta refăcându-se după accidentarea care l-a ţinut departe de gazon în ultimele etape. În tot acest timp, pe “Ion Oblemenco II”, alţi cinci “juveţi” împreună cu portarii Guso, Bănică şi Tătaru urmau acelaşi program de pregătire. Este vorba despre Pleşan, Rubenilson, Murgan, Stoianof şi Baştină, toţi cinci având accidentări uşoare, aceştia fiind sfătuiţi de doctorul Claudiu Stamatescu să se antreneze separat, ca să evite suprafaţa dură a pistei de atletism, pentru a nu-şi agrava situaţia. Pe lângă câţiva suporteri, antrenamentul de ieri-dimineaţă al “alb-albaştrilor” a fost urmărit din tribună şi de preşedintele Universităţii, Pavel Badea.


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri