SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-10-23 > ŞTIRI UNIVERSITATEA
ŞTIRI UNIVERSITATEA
Aparut in ziua de Sambata 23 Octombrie 2004

Pregătire în tandem

Doi dintre cei mai importanţi jucători ai Universităţii care nu au făcut deplasarea la Bistriţa pentru partida cu Gloria, Jeremie Njock, din cauza accidentării de săptămâna trecută, şi Zeno Bundea, suspendat pentru acest joc, s-au pregătit ieri dimineaţă pe “Ion Oblemenco II”, sub supravegherea preparatorului Adrian Tudor. Aceştia respectă un program stabilit de managerul general Pavel Badea, urmând ca, o dată cu întoarcerea lotului “Ştiinţei” de la Bistriţa, să intre în programul de pregătire al echipei pentru jocul din optimile Cupei României cu Dinamo II. (A. I.)

Ovidiu Stoianof a preluat ghinionul

Asemenea altor componenţi ai lotului, cele mai elocvente exemple fiind Baştină şi Njock, tânărul Ovidiu Stoianof a ţinut-o în acest sezon din ghinion în ghinion, accidentându-se în nenumărate rânduri. După o scurtă perioadă în care a fost apt de joc, acesta a suferit o recidivă la o accidentare mai veche, problemă care îl va mai ţine departe de gazon ceva timp. Deocamdată, Stoianof se pregăteşte în sala de forţă şi este puţin probabil ca acesta să fie apt pentru următoarele două partide ale Universităţii, cu Dinamo II în Cupă şi cu giuleştenii în campionat, într-un moment în care echipa avea mare nevoie de jucători de atac. (A. I.)

Audienţă maximă

Joi seara, telefoanele s-au “înroşit” la postul de televiziune Rtv, la emisiunea “E SpOrt în direct” extrem de mulţi susţinători ai Universităţii participând activ, prin intermediul telefonului. Invitatul realizatorului Valentin Pribeanu, Lucian Dobre, a răspuns cu amabilitate întrebărilor venite din partea telespectatorilor. Şi pe viitor principala temă de discuţie a emisiunii va fi legată de “Ştiinţa”, iar invitaţi ai emisiunii vor fi oameni care au legătură cu acest fenomen al Olteniei. Au fost primite zeci de mesaje şi îi putem informa pe telespectatori pe această cale că pot oricând să-şi exprime opinia în legătură cu echipa lor de suflet intervenind în direct în fiecare joi, de la ora 20.30, în cadrul emisiunii “E SpOrt în direct”. (C. N.)


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri