SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-10-23 > Duel disproporţionat
DIVIZIA B2
Duel disproporţionat
de MONALISA POPESCU, GABRIEL TRAŞCĂ
Aparut in ziua de Sambata 23 Octombrie 2004
Duel disproporţionat• Cele două combatante se află în situaţii diametral opuse: “pandurii” luptă pentru promovare, în timp ce caracalenii speră să evite retrogradarea

 

 FC Caracal – Pandurii Tg. Jiu

FC CARACAL

 

Bornescu – Năuiu, Stoica, Militaru – Moşteanu, Gârlă, Ciucă, G. Ciobanu, Velcovici – Orac, Piţurcă

Antrenor Silvian Cristescu

PANDURII

 

Lung - Bogoi, Rădoi, Trofin - Popete, Vancea, Scarlat, Neguţ, Ursu - Vintilescu, Bucă

Antrenor Emil Săndoi.

Arbitri: Ionică Serea (Focşani) - Eugen Pîrvulescu (Mediaş), Valentin Cristea (Bucureşti)
Observator: Marin Lăzărescu

Aşteptat să revină pe gazon, Dorin Nica nu va mai putea juca în acest tur, el urmând să fie operat, având ruptură de ligamente încrucişate.

 

Nica va fi operat din nou

 

Pe lângă Cristi Popescu şi Crăciunescu, care erau incerţi pentru partida cu FC Caracal, Emil Săndoi a mai vorbit şi de indisponibilitatea lui Nica. Mijlocaşul spera să revină pe teren acum, spre finalul turului, dar se pare că nu este refăcut şi va trebui operat din nou. “Săptămâna asta i-am spus că va trebui să forţăm şi, în eventualitatea că nu merge, va trebui să se opereze. Din punctul meu de vedere, el nu este refăcut şi nu este apt pentru a juca. Probabil că în următoarele zile se va opera la genunchi, la ligamentele încrucişate”, a declarat Emil Săndoi referitor la starea lui Nica. Jucătorul “pandurilor” suferise o intervenţie chirurgicală la genunchi înaintea debutului actualei ediţii de campionat şi până acum a fost în perioada de refacere. Operaţia pe care o va suferi îl va ţine cel puţin şase luni departe de gazon.

 

Echipele Pandurii Tg. Jiu şi FC Caracal s-au întâlnit ultima dată înaintea începerii actualului sezon oficial la turneul de jocuri amicale Cupa “Minerul”, competiţie desfăşurată la Târgu Jiu şi Motru. Atunci antrenor al caracalenilor era Nae Ungureanu şi echipa din Olt se afla într-o formă bună, ajungând chiar în finala turneului, disputată cu “pandurii”. Gorjenii s-au impus cu 1-0 prin golul reuşit de Vintilescu în minutele de prelungire, însă FC Caracal a fost un adversar cam de acelaşi calibru la vremea respectivă. Cu doar câteva zile înaintea confruntării din Cupa “Minerul”, caracalenii chiar învinseseră formaţia Pandurii Tg. Jiu cu 3-0, într-un joc amical. Între timp, echipa din Caracal n-a mai confirmat evoluţia bună din amicale, acum formaţia lui Cristescu cochetând chiar cu ultimele locuri din clasament. “Pandurii” vin după o serie de două victorii la scor în campionat şi doresc să păstreze ritmul, mai ales că golgeterul lor, Vintilescu, pare să fie acum pe val. Gorjenii nu mai au probleme medicale, Crăciunescu reluându-şi pregătirea cu echipa începând de miercuri, la fel ca şi Cristi Popescu, însă acesta s-a antrenat după un program special. Trei fotbalişti din lot au fost trimişi la echipa-satelit, Pîndaru, Lăcovişte şi Cristea fiind urmăriţi ieri, la meciul dintre EMC Rovinari şi Auxere Lugoj, şi de antrenorul Emil Săndoi. Referitor la FC Caracal, tehnicianul “pandurilor” spune că nu îşi explică ce s-a întâmplat cu echipa puternică pe care a întâlnit-o în vară: “Ştim că întâlnim o echipă cu un pasiv la adevăr surprinzător, având în vedere pretenţiile pe care le avea la începutul campionatului. Sincer, nu ştiu nici eu ce s-a întâmplat cu ei, pentru că au demonstrat atunci la turneu că au o echipă bună. Înainte de începerea campionatului, eu consideram pe FC Caracal una dintre echipele bune sau foarte bune din acest campionat. Dar vrem să le mai prelungim măcar cu o etapă lipsa rezultatelor”. De partea cealaltă, caracalenii vin după victoria din etapa trecută contra formaţiei Oltul Slatina, prima din acest campionat, şi vor încerca să obţină a doua victorie consecutivă. Aflaţi pe o poziţie retrogradabilă, caracalenii nu îşi pot permite alţi paşi greşiţi pe teren propriu, altfel riscând să se afunde tot mai mult în subsolul clasamentului. Elevii lui Cristescu sunt conştienţi de dificultatea jocului cu formaţia gorjeană, însă speră ca victoria din etapa trecută să însemne începutul revirimentului şi al urcuşului în clasament. În acest meci antrenorul Silvian Cristescu îi va avea la dispoziţie pe Alexandru Piţurcă şi Daniel Orac, suspendaţi în etapa trecută pentru cumul de cartonaşe galbene.


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri