SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-10-23 > Urmăriţi de fani şi la Reghin
PREGĂTIRE
Urmăriţi de fani şi la Reghin
de VALENTIN PRIBEANU, CĂTĂLIN NICOLA
Aparut in ziua de Sambata 23 Octombrie 2004
Urmăriţi de fani şi la Reghin• La sfârşitul antrenamentului de la Reghin, “alb-albaştrii” au făcut poze pentru albumele susţinătorilor din zonă.
• Pavel Badea şi-a băgat elevii într-o scurtă şedinţă, înaintea antrenamentului de la Reghin.

Înaintea partidei de azi cu Gloria Bistriţa, Universitatea a avut stabilit ieri, de la ora 11, un ultim antrenament pe pământ “străin”. Deşi programată iniţial să se desfăşoare la Târgu Mureş, şedinţa de pregătire a “alb-albaştrilor” a avut loc pe stadionul “Oţelul” din Reghin. Managerul “Ştiinţei” a făcut ultimele retuşuri înaintea confruntării cu echipa lui Jean Pădureanu. După obişnuitele exerciţii de încălzire, Pavel Badea i-a lăsat timp de zece minute pe “juveţi” să jongleze cu balonul, spunându-le: “Aveţi zece minute să faceţi ce vreţi cu mingea”. La una dintre miuţe, Badea şi-a obligat elevii să lovească “varza” cu piciorul pe care îl folosesc aceştia când “se urcă în tramvai”, adică trebuiau să atingă balonul cu piciorul cu care nu lovesc de obicei mingea. Şi la Reghin s-a demonstrat, dacă mai era nevoie, că Universitatea beneficiază de sprijinul fanilor, oriunde s-ar afla. Nici în micuţa localitate ardeleană Luţu şi compania nu au scăpat de suporteri, cărora “alb-albaştrii” le-au acordat autografe şi s-au fotografiat împreună cu ei. Mircea Bălşoianu, alias “Juvete”, un fan pătimaş al “Ştiinţei”, care a fost prezent şi la tragedia din etapa trecută cu Poli AEK, ne-a declarat: “Universitatea are foarte mulţi susţinători în această regiune, dar la antrenament au fost prezenţi alături de «alb-albaştri» doar vreo 60-70. Motivul l-a constituit faptul că nu s-a ştiut că staff-ul «Ştiinţei» a hotărât în ultimul moment ca echipa să se antreneze în oraşul nostru. Fiţi convinşi că vom însoţi Universitatea şi la Bistriţa, pentru a fi alături de băieţi. Sunt sigur că o să câştigăm, iar înfrângerea cu Poli AEK a fost un simplu accident”.

 

S-au pregătit normal

Un lucru îmbucurător pentru suporterii “alb-albaştrilor” îl constituie faptul că, la şedinţa de pregătire de ieri, doi dintre componenţii de bază ai Universităţii care erau incerţi s-au pregătit normal. Este vorba de Pleşan şi Daouda, care mai mult ca sigur vor face parte din formaţia de start a “Ştiinţei” în partida cu Gloria Bistriţa. După cum se ştie, Daouda acuzase o lovitură la nas în partida cu Poli AEK, în timp ce Pleşan a resimţit săptămâna aceasta dureri la genunchi.

 

Antrenament lângă stadion

Managerul Universităţii a hotărât să schimbe locul iniţial al antrenamentului pentru că vremea în Tg. Mureş era instabilă şi a găsit în drum spre Bistriţa, la Reghin, un teren care se prezenta în condiţii excelente. După spusele lui Badea, nu a fost vorba de cel pe care evoluează echipa din localitate, ci de un gazon în apropierea acestuia. După şedinţa de pregătire, delegaţia “juveţilor” a plecat spre Bistriţa, unde a ajuns la timp pentru a servi masa de prânz la hotelul “Coroana de Aur”.

Atmosferă bună

După ce situaţia a fost tensionată nu numai în jurul echipei, ci chiar în sânul jucătorilor, managerul Pavel Badea afirmă că această stare de lucruri a luat sfârşit: “Avem o atmosferă bună, cum demult nu am mai văzut la echipă. Elevii mei sunt apţi atât din punct de vedere fizic, cât şi psihic pentru partida cu Gloria şi sunt mulţumit de lotul pe care îl am acum, numai să reuşească jucătorii să se exprime în teren la adevărata lor valoare”. Acesta a mai afirmat că fundaşul Jovanovic a suferit o uşoară întindere, el fiind singurul jucător cu probleme medicale din lotul deplasat în oraşul ardelean.


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri