SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-09-29 > Derbiul marilor orgolii
HANDBAL
Derbiul marilor orgolii
de ADI GEORGESCU
Aparut in ziua de Miercuri 29 Septembrie 2004
Derbiul marilor orgolii• Clasicul Silcotub – Oltchim este un meci care naşte patimi în rândul iubitorilor handbalului feminin din România

Silcotub Zalău – Oltchim Rm. Vâlcea este un derbi al handbalului feminin comparabil, ca ambiţii şi tensiune, cu clasicul duel Steaua – Dinamo la fotbal. Mai mereu, la înfruntările dintre sălăjence şi vâlcence au ieşit scântei. Atât pe teren, unde s-a jucat dur, cât şi în afara acestuia galeriile care se duşmănesc de moarte s-au confruntat, iar conducătorii s-au războit în declaraţii. De multe ori, derbiurile dintre cele două echipe au decis câştigarea titlului. Silcotubul lui Tadici a fost un baraj de netrecut la Zalău, unde vâlcencele au pierdut mai mereu, oltencele reuşind în decursul anilor doar o victorie, în sezonul 1997-1998, când antrenor principal era actualul vicepreşedinte al clubului, Petre Berbecaru.

Vâlcenii sunt optimişti

În această seară, Silcotub şi Oltchim, principalele pretendente la titlu în acest sezon, se confruntă din nou la Zalău, în etapa a IV-a a campionatului. Oltchimul este liderul la zi şi ţinteşte eventul, după doi ani de secetă de trofee, dar evoluţia oltencelor din primele etape a lăsat mult de dorit, cel mai nemulţumit fiind chiar tehnicianul Liviu Paraschiv. Silcotub Zalău este campioana en-titre, dar în etapa trecută a pierdut în Giuleşti. “Meciul de la Zalău nu este decisiv pentru titlu. Însă, dacă batem, am avea un atu foarte important pentru câştigarea campionatului. Dacă pierdem, important devine meciul din Giuleşti, cu Rapid. Fetele sunt încrezătoare, nu se tem de Silcotub”, a declarat “vicele” Petre Berbecaru. Antrenorul Liviu Paraschiv şi elevele sale au vizionat de mai multe ori caseta meciului Rapid – Silcotub şi spun că au descoperit modul cum pot contracara punctele forte ale sălăjencelor. Din rândul oltencelor lipsesc Adina Meiroşu, Trăistaru şi Nicoleta Gâscă, accidentate, iar şaptele de bază va fi Pelin – Răceală, Branişte, R. Gheorghe, Manea, Năniţă, Nechita. Altfel, clubul vâlcean a încheiat un contract de sponsorizare cu firma Siemens, care în acest sezon va oferi echipament sportiv marca Nike în valoare de 30.000 de euro.


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri