SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-10-21 > FLASH
FLASH
Aparut in ziua de Joi 21 Octombrie 2004

Armata Craiova

 

Poenaru mai aşteaptă

Deşi se antrenează de câteva săptămâni sub comanda lui Mugur Guşatu, portarul Mădălin Poenaru nu a fost încă legitimat de oficialii grupării Armata Craiova, deoarece au apărut în ultimul moment probleme cu actele de transfer. Astfel, Poenaru mai are de aşteptat pentru a deveni “militar”, cel mai probabil până în iarnă, asta în cazul în care conducătorii echipei din Valea Fetii nu vor renunţa la această “pistă”. (C. I.)

Grigore şi Boroiban, incerţi pentru jocul de vineri

Vineri, Armata se va deplasa la Vâlcea, pentru a disputa jocul din cadrul etapei a opta, cu Oltchim. Pentru acest meci, tehnicianul Mugur Guşatu se bazează pe un lot valid, din care va lipsi doar Grigore, care este în continuare accidentat. Un alt jucător incert din tabăra craiovenilor este atacantul Boroiban, dar sunt şanse ca acesta să facă deplasarea la Vâlcea. Totodată, patru dintre componenţii Armatei, Stoian, Sodoleanu, Mateiţă şi Teodosiu, şi-au încheiat, ieri, stagiul militar, aceştia având acum mai mult timp la dispoziţie pentru a se dedica fotbalului. (C. I.)

Petrom Chimia

 

Florescu stă trei săptămâni

Accidentat grav la meciul din etapa trecută, când a primit un cot în plină figură de la un jucător de la GP, “chimistul” Florescu s-a ales cu o fractură de piramidă nazală. Din cauza acestei experienţe neplăcute, elevul lui Nicolae Diaconu va sta departe de gazon o perioadă de trei săptămâni. Altfel, vineri, când va juca în deplasare cu Senaco Novaci, gruparea de la Combinat nu va putea conta, pe lângă Florescu, pe atacantul Alin Luţă şi pe fundaşul Mihai Dinu, care sunt suspendaţi din cauza cartonaşelor roşii primite în etapa trecută. (C. I.)


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri