SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-10-21 > ŞTIRI UNIVERSITATEA
ŞTIRI UNIVERSITATEA
Aparut in ziua de Joi 21 Octombrie 2004
ŞTIRI UNIVERSITATEA• Din nou spectator
• Ca şi la antrenamentele de la începutul săptămânii, prezent pe stadionul “Tineretului” a fost şi atacantul Jeremie Njock (foto). Acesta nu a participat la şedinţa de pregătire, dar a ţinut să fie alături de colegii săi, urmărindu-i cum lucrează de pe banca de rezerve. După cum se ştie, camerunezul s-a accidentat în urma unei căzături produse la cantonamentul din Lunca Jiului, în urma căreia s-a ales cu nişte tăieturi serioase la mâini. El nu va putea fi utilizat în partida cu Gloria Bistriţa, fiind incert şi pentru cea din Cupă, cu Dinamo II. (V. P.)

“Alb-albaştrii” pleacă astăzi

Deşi partida dintre Gloria Bistriţa şi Universitatea era programată iniţial să se dispute duminică, aceasta a fost devansată cu o zi, la cererea oficialilor olteni, ei dorind ca “juveţii” să aibă o zi în plus la dispoziţie, pentru a pregăti în cele mai bune condiţii partida din optimile Cupei României, cu Dinamo II Bucureşti. Din cauza devansării jocului, “alb-albaştrii” au intrat de ieri în cantonament şi, după ce vor susţine un antrenament astăzi dimineaţă, vor pleca spre Bistriţa în jurul prânzului. Oltenii vor face “escală” la Tg. Mureş, unde vor înnopta, urmând ca vineri dimineaţă să efectueze un ultim antrenament, după care se vor deplasa spre Bistriţa. (A. I.)

“Batem pe Dinamo II”

După ce a făcut faţă cu brio unei grele intervenţii chirurgicale, cunoscutul om de fotbal Ştefan Zofei nu poate sta departe de “fenomen”, putând fi zărit în ultimele zile la antrenamentele “Ştiinţei”. Despre viitoarele partide pe care le au de disputat “alb-albaştrii”, nea Fane a declarat pe şleau: “Bă, tată, cu Gloria ar fi bine dacă scoatem un rezultat de egalitate, că ăştia au trupă bună. Cât despre meciul din Cupă, batem pe Dinamo II, că jucătorii buni o să-i lase la echipa mare, fiindcă ăia de la Mediaş nu sunt o echipă uşor de învins”. (V. P.)

Amical pe “Electro”

Deşi vineri este programată etapa a opta a Diviziei C, seria a cincea, două dintre formaţiile craiovene, Universitatea II şi GP, vor “sta”. Ca urmare, conducerile celor două grupări au decis disputarea unui joc amical pe stadionul “Electro” din Valea Roşie. Partida a fost programată pentru vineri, de la ora 10.30. (A. I.)

Galerie la Bistriţa

Una dintre facţiunile galeriei Universităţii s-a organizat deja pentru a face deplasarea la Bistriţa, ca să-şi încurajeze favoriţii. După spusele lui Gabi Blondu’, aproximativ 100 de susţinători ai grupării din Bănie vor pleca în noaptea de vineri spre sâmbătă, la ora 2, din faţa hotelului “Jiul”. Suporterii vor fi transportaţi cu microbuzele, fiecare urmând să achite costul deplasării, care se ridică la suma de 100.000 de lei. (V. P.)

Pleşan s-a antrenat separat

Mihăiţă Pleşan (foto) a efectuat la antrenamentul programat ieri după-amiază pe stadionul “Tineretului” numai alergări uşoare, fotbalistul acuzând dureri la genunchi. El are o uşoară contuzie şi, după spusele medicului echipei, Claudiu Stamatescu, va fi apt de joc până sâmbătă la ora partidei cu Gloria Bistriţa, chiar dacă fotbalistul Universităţii nu a efectuat până acum nici un antrenament normal, alături de coechipierii săi. (V. P.)


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri