SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-10-21 > Mesaj de la “Rubi”: “Adeus, Universitatea!”
Despărţire
Mesaj de la “Rubi”: “Adeus, Universitatea!”
de ADRIAN IOSUB
Aparut in ziua de Joi 21 Octombrie 2004
Mesaj de la “Rubi”: “Adeus, Universitatea!”• Brazilianul Rubenilson a încheiat ieri definitiv conturile cu gruparea “alb-albastră” şi va părăsi astăzi România, cu destinaţia Belgia

Rubenilson va fi la curent cu rezultatele Universităţii chiar şi din Belgia.

 

Ieri după-amiază, jucătorul “cariocas” Monteiro Ferreira Rubenilson s-a aflat la sediul clubului pentru a semna şi ultimele acte pentru rezilierea contractului său cu Universitatea. Acesta a explicat şi motivul pentru care nu a mai dorit să continue cu gruparea fanion a Băniei: “Plec pentru că nu joc. Am venit aici să joc, trei partide nu am jucat. Este decizia antrenorului şi o respect, dar de ce să mai stau? Îmi pare rău de suporterii craioveni, pentru că sunt minunaţi, şi vreau să le spun «adeus», adică «la revedere». Echipa se schimbă în permanenţă, nu este stabilitate şi asta dăunează jucătorilor”. “Rubi” a adăugat însă că nu este supărat pe nimeni din cadrul clubului, pentru că natura lui nu îi permite să poarte ranchiună. “Nu. Niciodată în viaţa mea nu am fost supărat pe oameni. Brazilienilor nu le place să vorbească lucruri urâte despre oameni. Nu o să vorbesc niciodată de rău Universitatea, pentru că nu aşa este firea mea. Îi respect pe jucătorii Universităţii, despre care cred că joacă un fotbal bun, dar am avut ghinion până acum”, a spus Rubenilson. Întrebat despre viitorul său ca fotbalist, acesta a afirmat că îşi va căuta un angajament în străinătate: “Astăzi după-amiază (n. r., ieri) voi merge la cantonament, pentru a-mi lua la revedere de la foştii coechipieri şi mâine dimineaţă (n. r., astăzi) voi pleca în Belgia. Îmi voi căuta acolo o echipă la care să evoluez”.

“Am mulţi prieteni aici”

La plecare, brazilianul a mai adăugat că nu-şi va uita prietenii pe care şi i-a făcut la Universitatea şi că se va interesa pe internet despre rezultatele şi situaţia Universităţii: “O să mă uit pe internet să văd cum mai merge Craiova, pentru că am foarte mulţi prieteni aici. Cu toţi jucătorii m-am înţeles bine, o să le dau telefonul meu din Belgia şi mi-ar plăcea să mai vorbim, să mai aflu ştiri. Urez mult noroc în continuare Universităţii şi jucătorilor săi”.


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri