SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-10-21 > Demiteri în “Zăvoi”
CSM Rm. Vâlcea
Demiteri în “Zăvoi”
de Marius JIANU
Aparut in ziua de Joi 21 Octombrie 2004
Demiteri în “Zăvoi”• Cei doi tehnicieni, Lucian Catargiu şi Mircea Savu, au fost înlocuiţi cu braşoveanul Adrian Furnică.

Lucian Catargiu (stânga) a predat ieri frâiele CSM-ului lui Adrian Furnică (dreapta)

 

Echipa de fotbal CSM Râmnicu Vâlcea o ia din nou de la zero, tehnicienii Mircea Savu şi Lucian Catargiu fiind demişi, marţi seara. În locul lor, preşedintele AJF Vâlcea, Gheorghe Constantin, şi preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului, Andy Ionescu, l-au numit ca principal pe braşoveanul Adrian Furnică. Motivul oficial al demiterii celor doi a fost rezumat atât de Lucian Catargiu, cât şi de Andy Ionescu: “Rezultate slabe!”. Dacă preşedintele CA al CSM Râmnicu Vâlcea s-a mulţumit să spună doar că rezultatele echipei sunt nesatisfăcătoare, Catargiu a mers mai departe, învinovăţind o parte dintre componenţii lotului de bază. “Nu este numai vina mea! Pentru rezultatul slab cu Universitatea II şi jocul prost cu Oltchim, pot fi acuzaţi şi unii jucători pe care la început i-am considerat buni, dar am ajuns să-mi dau seama că m-au «păcălit». Dar, ca de obicei, primii găsiţi vinovaţi sunt antrenorii! M-aş bucura să văd că fotbaliştii vor înţelege ceva din această schimbare, iar jocul lor se va revigora. Ar trebui să înţeleagă că, dacă astăzi au căzut capetele noastre, mâine pot să pice ale lor!”, a afirmat Lucian Catargiu. Momentan, acesta analizează oferta clubului de a rămâne antrenor la grupele de copii, în timp ce colegul său Mircea Savu a refuzat propunerea făcută de Constantin şi Ionescu. Deocamdată, cheia misterului jocului prost al echipei din meciul cu Universitatea II Craiova (n.r. meci pierdut de CSM Rm. Vâlcea, pe teren propriu, cu 1-6) pare să fie în posesia preşedintelui CA, Andy Ionescu, care se scaldă în declaraţii contradictorii. “Schimbarea antrenorilor a fost făcută cu acordul acţionarilor. Chiar ei au propus acest lucru”, a afirmat preşedintele Ionescu, ieri, în faţa presei. Deşi antrenorii fuseseră înştiinţaţi de marţi seara, iar Adrian Furnică fusese chemat de către Gheorghe Constantin de luni dimineaţa, acţionarul majoritar al clubului, Primăria Râmnicu Vâlcea, reprezentată de primarul Mircia Gutău, habar nu avea, marţi seara, de schimbările efectuate. “După meciul cu Universitatea II Craiova, am avut primele discuţii pentru înlocuirea tehnicienilor”, a declarat Andy Ionescu. Acelaşi personaj se lăuda însă, cu câteva zile înainte că este decis să meargă în continuare cu echipa de tehnicieni Catargiu-Savu după victoria în faţa grupării Oltchim Râmnicu Vâlcea. “M-am răzgândit chiar în aceeaşi zi. Am văzut că echipa prestase un joc slab. A reuşit să înscrie abia în minutul 86”, a “întors-o” Andy Ionescu.

 

Prima impresie: “Noroc că nu jucăm vineri!”

Adrian Furnică – picat în mijlocul unui scandal despre care habar nu avea – nu cunoaşte prea multe despre echipa pe care urmează să o antreneze. “De un an sunt liber de contract. M-a chemat Constantin aici. Luni dimineaţa mi-a dat un telefon şi mi-a spus să mă prezint la club, că voi fi principal. M-am bucurat, eram de un an pe tuşă. Nu prea ştiu multe despre băieţii din lot. Îl cunosc pe Cumpănaşu şi am mai auzit de Pufu şi Lepădatu. Nu am apucat să-mi fac o primă impresie despre pregătirea lor, dar, la ce dotări sunt aici, bănuiesc că se vrea atingerea unui obiectiv. Poate să dureze mai mult, e nevoie de o strategie de doi-trei ani! Ar fi posibilă şi promovarea din acest an, dar asta ţine şi de echipă. Oricum, nu se va ajunge la promovarea în B cu blândeţe. Sunt în căutarea unui secund. Prefer să fie din localitate, ca să pot să mă integrez mai bine în rândul jucătorilor. Nae Pavel rămâne antrenor de portari”, a afirmat Adrian Furnică.
Până ieri la ora prânzului, noul antrenor principal al echipei de fotbal CSM Rm. Vâlcea nu apucase să discute decât cu Mircea Savu, manifestând reţinere în abordarea lui Lucian Catargiu. Urmează ca tehnicianul braşovean să fie prezentat şi primarului Gutău.


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri