SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-10-20 > ŞTIRI UNIVERSITATEA
ŞTIRI UNIVERSITATEA
Aparut in ziua de Miercuri 20 Octombrie 2004
ŞTIRI UNIVERSITATEA• “Joc pe orice post”
• Rămasă fără un atacant de rasă, după accidentarea stupidă a lui Njock şi plecarea lui Rubenilson, Universitatea nu are un “vârf de lance” veritabil, Badea fiind pus în situaţia de a improviza. O posibilă soluţie ar fi Mihăiţă Pleşan (foto), care a fost împins în faţă şi în finalul meciului cu Poli AEK, asta dacă internaţionalul de tineret al “alb-albaştrilor” va fi refăcut până la ora meciului cu Gloria. Aflând despre posibila sa reprofilare, Pleşan a declarat: “Joc pe orice post vrea antrenorul, pe stânga, pe dreapta şi în atac. De altfel, pe vremea când eram junior, am evoluat ani buni pe postul de atacant”, după care fotbalistul “Ştiinţei” a urcat la volanul frumosului său jeep, pe care l-a achiziţionat de curând. (V. P.)

Njock alături de colegi

Accidentat într-un mod stupid la sfârşitul săptămânii trecute, camerunezul Njock urmează în aceste zile un program special de recuperare, sub supravegherea doctorului Claudiu Stamatescu. Njock a avut însă timp ieri să le facă o vizită-surpriză colegilor săi, la a doua şedinţă de pregătire a zilei, de pe stadionul “Tineretului”. (A. I.)

Cu Bistriţa se joacă sâmbătă

Programată a se desfăşura iniţial duminică, de la ora 15, partida contând pentru etapa a XI-a a Diviziei A, dintre Gloria Bistriţa şi Universitatea Craiova, a fost devansată cu o zi. Propunerea a aparţinut clubului din Bănie, care şi-a justificat doleanţa argumentând că “alb-albaştrii” fac o deplasare foarte lungă, după care, la scurt timp, miercuri, vor evolua în Cupa României. Preşedintele grupării ardelene, Jean Pădureanu, nu a avut de obiectat, declarând că devansarea este binevenită şi pentru echipa sa, angrenată, de asemenea, miercurea viitoare, în respectiva competiţie. În aceste condiţii, LPF a hotărât ca meciul să se dispute sâmbătă, cu începere de la aceeaşi oră. (V. P.) 

Patru indisponibili

Universitatea a susţinut primul antrenament al zilei de ieri de la ora 10, pe pista de atletism a stadionului “Ion Oblemenco”. Sub comanda managerului general, Pavel Badea, s-au pregătit: M. Iordache, Jovanovic, Murgan, Preda, Moţi, Dobre, Buhuş, Luţu, Baştină, Bundea, Vigariu, Dănănae, Frunză, Hoban, Cl. Tudor, Borbely, I. Iordache şi M. Ilie. Cei trei portari ai “Ştiinţei”, Guso, Bănică şi Tătaru, s-au antrenat separat, pe “Ion Oblemenco II”, sub comanda lui Silviu Lung. Brazilianul Rubenilson şi-a reziliat contractul cu “Ştiinţa”. Şedinţa de pregătire a “alb-albaştrilor” a fost una cu caracter fizic, timp de o oră şi jumătate aceştia efectuând serii de alergări, stretching şi obişnuitele flotări. De la antrenamentul de ieri-dimineaţă au lipsit Daouda, Pleşan, Stoianof şi Njock, toţi accidentaţi. La a doua şedinţă de pregătire a zilei de ieri, “alb-albaştrii” s-au bucurat pe toată durata acesteia de minge. Singurul antrenament de astăzi se va desfăşura pe stadionul “Tineretului”, de la ora 15. (A. I., C. N.)


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri