SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-10-18 > ŞTIRI UNIVERSITATEA
ŞTIRI UNIVERSITATEA
Aparut in ziua de Luni 18 Octombrie 2004

Şedinţă la ora 14.30

După partida cu Poli AEK, de sâmbătă, managerul general al Universităţii, Pavel Badea, le-a acordat ieri “alb-albaştrilor” o zi liberă. Astăzi lotul “Ştiinţei” se va reuni la cantonamentul din Lunca Jiului la ora 14.30, când va avea loc o scurtă şedinţă tehnică referitoare la partida cu timişorenii. De la ora 15, fotbaliştii craioveni vor susţine singurul antrenament al zilei. (C. N.)

Au venit, dar au tăcut

Deşi iniţial nu-şi anunţaseră prezenţa pe stadionul din Bănie, suporterii timişoreni au apărut în cele din urmă pe arena “Ion Oblemenco”. Aceştia, în număr mult mai mic decât în alte ocazii, au ajuns în minutul zece al partidei şi s-au mulţumit numai să afişeze bannere pe gard, fără să scandeze ceva. “Mercenarii fără onoare nu pot creşte în valoare”, “Ori jucaţi, ori plecaţi”, “Răsfăţaţi şi plini de toane, în teren simple jaloane”, au fost mesajele afişate de cei aproximativ 30 de susţinători ai timişorenilor. Fanii bănăţeni au protestat astfel faţă de rezultatele slabe ale lui Poli AEK din acest sezon. (C. N.)

Tabela a “murit” şi ea

Ziua de sâmbătă pare să fi fost una blestemată pentru Universitatea. Pe lângă jocul dezastruos al echipei şi rezultatul nefavorabil, au apărut şi alte probleme, de ordin tehnic. În minutul 50 al întâlnirii, jumătate din becurile nocturnei s-au stins, acelaşi lucru întâmplându-se şi cu tabela de marcaj. Defecţiunea a durat în jur de cinci minute. (A. I.)

Şuleap, în nota caracteristică

Cel care a produs nefericitul accident ce a dus la moartea lui Cristi Neamţu, fotbalistul Marius Şuleap, s-a aflat în Craiova cu ocazia partidei dintre Universitatea şi Poli AEK. Nici de această dată el nu a catadicsit să meargă la cimitirul Sineasca, să aprindă o lumânare la căpătâiul fostului său coleg. “Am fost foarte ocupat şi nu am avut timp să trec pe la mormântul lui Neamţu”, a sunat explicaţia jalnică a actualului component al echipei timişorene. (V. P.)

Jovanovic, cu probleme

Trimis la “satelitul” Universităţii după prestaţia slabă de la Zalău, Milan Jovanovic nu a putut evolua pentru a doua echipă a “Ştiinţei” în partida de la Ţicleni. Când a ieşit la încălzire, înaintea jocului cu Petrolul Ţicleni, Milan Jovanovic a simţit dureri la tendonul piciorului stâng, recidivându-i astfel o accidentare mai veche, de pe vremea când juca la FC Vaslui. Ieri, fundaşul Universităţii a fost la cantonamentul din Lunca Jiului, unde a beneficiat de îngrijirile doctorului Claudiu Stamatescu. (C. N.)


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri