SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-10-18 > “Am scăpat de un mare «cui»”
CONFERINŢĂ
“Am scăpat de un mare «cui»”
de ADRIAN IOSUB
Aparut in ziua de Luni 18 Octombrie 2004
“Am scăpat de un mare «cui»”• Antrenorul timişorenilor, Gheorghe Mulţescu, a recunoscut la conferinţa de presă că îi era teamă de Njock

Managerul general al Universităţii, Pavel Badea, a felicitat oaspeţii pentru victoria obţinută sâmbătă seara pe “Ion Oblemenco”

 

În cadrul conferinţei de presă care a urmat partidei dintre Universitatea şi Poli AEK, antrenorul oaspeţilor, Gheorghe Mulţescu, s-a arătat foarte mulţumit de rezultatul jocului. “Am ştiut că Universitatea are forţă ofensivă, ne-am luat nişte măsuri de precauţie, am făcut marcaj strict la Frunză, Borbely, Bundea şi Pleşan şi am încercat să ţâşnim pe contraatac. Este adevărat că am scăpat din două situaţii în care puteam să primim gol şi Universitatea a fost peste noi în prima repriză. Cred că în partea a doua am ieşit mai bine la joc şi am marcat pe fondul dominării noastre. Îmi pare rău pentru Universitatea, îmi pare bine pentru noi”, a declarat Mulţescu. Întrebat care au fost atuurile Timişoarei în partida de sâmbătă, acesta a recunoscut că accidentarea stupidă a lui Njock a fost o mare şansă pentru bănăţeni: “Ne-a avantajat lipsa lui Njock, era pentru noi o mare problemă, nu atât prin puterea lui, ci prin faptul că devia pentru cei din spate. Nu vreau să scuz Universitatea, dar vă spun cum m-am simţit eu. Când am scăpat de Njock, am scăpat de un mare «cui». Nu aveam cum să-l anihilăm, poate să ne urcăm doi unul peste altul”.

 

“Un rezultat penibil de rău”

Afectat de înfrângere, managerul Pavel Badea a exclamat: “Bravo pentru Timişoara, un rezultat bun pentru ei, un rezultat penibil de rău pentru noi. Oricum, vă spun că nu meritam să câştigăm. Este greu, dar asta este viaţa, trebuie să mergem înainte. Toţi cei care facem parte din clubul Universitatea Craiova suntem de vină şi ar trebui să ne trezim toţi şi să ne responsabilizăm până nu e prea târziu. Echipa este a tuturor şi trebuie să ne mândrim cu ea, dar în acest moment ea trece printr-o perioadă neagră”. Badea a amintit şi de absenţa camerunezului Njock, concluzionând: “Numai nouă ni se putea întâmpla. Să aluneci, să te tai, să ai peste 30 de copci, asta este incredibil. Asemenea neşansă mi-a fost dat rar să întâlnesc, ca jucătorul nostru cel mai în formă să intre cu mâinile în geam”.


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri