SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-10-18 > De neînvins pe teren propriu
PANDURII TG. JIU
De neînvins pe teren propriu
de MONALISA POPESCU
Aparut in ziua de Luni 18 Octombrie 2004
De neînvins pe teren propriu • După victoria din meciul cu gruparea din Alexandria, formaţia Pandurii Tg. Jiu rămâne neînvinsă “acasă” de 14 etape, ultima partidă pierdută disputându-se în campionatul precedent

Cu cinci reuşite într-o săptămână, Sorin Vintilescu (stânga) a devenit golgeterul “pandurilor” 

 

 PANDURII TG JIU (4) - (0) RULMENTUL ALEXANDRIA

 

Au marcat: Vintilescu ’45, ’65, Popete ’47, Ştefan ’81

 

Stadion “Municipal” din Târgu Jiu, spectatori 2.000

 

PANDURII

 

Lung - Rădoi, Bogoi, Trofin - Popete, Vancea, Neguţ, Ursu (Arcanu ’60) - Ştefan, Vintilescu (Câmpanu ’78), Scarlat (Bucă ’65).

Antrenor: Emil Săndoi

 

RULMENTUL

 

Andreescu - Cuşcă, Vlad (Fluşter ’80), Paşca, Mitran - Stan, Gheorghe, Curt, Mitroi (Ştirbu ’46) - Micu (Voicilă ’60), Stan.

Antrenor: Gabi Lungu

 

Arbitri: Daniel Deca (Brăila), Gheorghe Negoiţă (Brăila), Benone Săvulescu (Piteşti)
Observator: Grigore Ciupitu

 

Aflaţi pe val pe acest final de tur, fotbaliştii de la Pandurii Tg. Jiu se dovedesc destul de greu de învins, mai ales când evoluează pe teren propriu. Accidentul din Cupa României, 0-1 cu CFR Cluj, nu s-a datorat atât ghinionului invocat de Emil Săndoi, cât nefolosirii celei mai bune garnituri, lucru recunoscut, indirect, de antrenor după meciul cu gruparea din Alexandria, când a dorit să explice tactica sa în această privinţă: “Încercăm să rulăm acum tot lotul de jucători. Pentru că ne apropiem de finalul turului, vor apărea şi cumulurile de cartonaşe galbene, e posibil să avem şi accidentări. Trebuie să ţinem toţi jucătorii pe care îi avem la un anumit nivel de pregătire. De aceea, şi în meciul de Cupă nu am folosit fotbalişti care evoluaseră mai mult în campionat până în acel moment. Nu ştim de care dintre ei o să avem nevoie într-un anumit moment”. Tactica tehnicianului “pandurilor” dă roade în ultimele meciuri din campionat, în ultimele două etape gorjenii impunându-se cu acelaşi scor, 4-0. Chiar dacă au întâlnit ultimele clasate în serie, s-au arătat mai bine pregătiţi şi mai proaspeţi, mai ales în partea a doua a jocurilor, atunci când adversarii lor, de regulă, au căzut fizic. Aşa s-a întâmplat şi în meciul cu gruparea din Alexandria, când, în debutul partidei, oaspeţii au încercat să facă un joc de apărare aglomerat şi să speculeze eventualele erori în defensivă ale gorjenilor. După o serie de ratări semnate de Vancea, Ştefan sau Neguţ (care şi-a exersat de multe ori şutul de la distanţă), Vintilescu şi-a adus echipa în avantaj înainte de pauză, căpitanul gorjenilor reluând cu capul, de la 7 metri, o centrare a lui Scarlat. Problemele de la finalizare din prima parte a jocului s-au risipit la debutul părţii a doua a jocului, Popete reluând în poartă o centrare a lui Ursu, care driblase trei apărători oaspeţi în cursa sa pe stânga. Pe fondul unui joc bun al elevilor lui Săndoi, golurile au continuat să vină, repriza secundă fiind practic la discreţia “pandurilor”. Neguţ a mai dat emoţii de câteva ori oaspeţilor, prin şuturile sale de la distanţă, care însă au trecut pe lângă bara porţii, iar în minutul 65 golgeterul “pandurilor”, Sorin Vintilescu, a mărit avantajul printr-un şut de la 18 metri pe colţul lung. La ultima reuşită au colaborat doi dintre cei mai buni jucători ai partidei, Neguţ şi Ştefan, primul trimiţând o centrare în careu, de la 40 de metri, iar al doilea finalizând cu un şut sec.

 

S-au şi menajat, după o săptămână “de foc”

 

La finalul jocului, “pandurii” au redus turaţia, Cuşcă evidenţiindu-l pe Lung, care a respins în corner un şut al acestuia de la 20 de metri. Emil Săndoi a explicat faptul prin automenajarea jucătorilor care evoluaseră mai multe meciuri într-o săptămână: “În partea a doua, unii dintre ei, care au jucat trei meciuri într-o săptămână, au făcut un joc de aşteptare şi nu au mai forţat. N-au evoluat fără nerv, dar s-au lovit de această aglomerare a spaţiilor de joc pe care, din lipsă de inspiraţie din partea câtorva jucători, nu au depăşit-o. Dar fotbalul se joacă până în minutul 90 şi o partidă se poate câştiga şi în ultimul minut. Un caz real e CS Otopeni, care a câştigat două partide în minutul 93, una chiar cu formaţia din Alexandria. E fotbal, iar un adversar încearcă să facă, în mare, ceea ce încercăm şi noi”.


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri