SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-10-18 > Din nou în găleată
Din nou în găleată
de ADRIAN IOSUB
Aparut in ziua de Luni 18 Octombrie 2004
Din nou în găleată• Fotbalul craiovean este din nou mohorât, în urma înfrângerii Universităţii în faţa lui Poli AEK

Pentru că singura fază periculoasă a “Ştiinţei” a fost pătrunderea lui Pleşan (medalion), de la începutul primei reprize, portarul Zimmermann a fost deseori surprins în această ipostază.

 

 

 UNIVERSITATEA CRAIOVA (0) - (1) POLI AEK TIMIŞOARA

A marcat: M. Oprea ’71

Stadion “Ion Oblemenco”, spectatori: 3.000


UNIVERSITATEA

Manager general: Pavel Badea

Guso, Daouda, Moţi, M. Iordache Buhuş Bundea (61’ L. Dobre) Pleşan Murgan L. Preda (’46 Vigariu) Frunză Borbely (’67 M. Ilie)

POLI AEK

Antrenor: Gheorghe Mulţescu

Zimmermann M. Rus Angheluţă Şoltuz Ir. Voicu Bălace Nicoliţă Şuleap M. Preda (’63 I. Poenaru) Mansour (’88 R. Ciobanu) Băd (’46 M. Oprea)

ARBITRI: Sorin Corpodean (Alba Iulia) – Cristian Nica (Ploieşti), Miklos Nagy (Cluj)

OBSERVATORI: Florin Verigeanu (Rm. Vâlcea), Mircea Salomir (Cluj)

CARTONAŞ GALBEN: Bundea ’30, Murgan ’89, Şuleap ’40

 

Vreme mohorâtă, joc mohorât, atmosferă mohorâtă în tribune, aşa poate fi caracterizată partida de sâmbătă seară, dintre Universitatea şi Poli AEK. Jocul a început cu o oarecare dominare a craiovenilor şi, după o jumătate de ocazie a lui Borbely în debutul întâlnirii, Pleşan scapă spre poartă după câteva minute, însă, inexplicabil, încetineşte, ezită să şuteze şi este blocat în ultimul moment. Frunză şi Murgan îşi încearcă şi ei şuturile, însă fără noroc. Prinzând curaj, timişorenii încep să iasă la joc, profitând şi de lipsa de inspiraţie a oltenilor, şi pun în pericol poarta lui Guso prin atacantul de culoare Mansour, care trece de două ori pe lângă gol, dându-le fiori suporterilor olteni. “Alb-albaştrii” intrau la cabine cu capetele plecate, în timp ce galeria striga “Vrem echipă!”. Partea a doua aduce schimbarea tacticii, lipsa unui atacant masiv cum e Njock făcându-se simţită din plin, şi Pleşan este trecut în atac alături de Borbely, iar Frunză este retras, schimbări care nu au adus plusul dorit de Badea. Jocul confuz şi lipsa de dăruire inexplicabilă a gazdelor le permit oaspeţilor să preia iniţiativa şi să se apropie din ce în ce mai mult de buturile lui Guso. Universitatea continuă să atace haotic, dar mai periculoşi sunt timişorenii, care au prin Şuleap cea mai mare ocazie a meciului, acesta trimiţând un “trasor” care a izbit bara porţii lui Adnan. “Bomba” fostului jucător al Universităţii, din minutul 66, a venit ca un avertisment pentru ceea ce avea să urmeze. Peste numai cinci minute, Nicoliţă scapă pe dreapta, centrează la Mansour, care, liber în careu, sub privirile visătoare ale lui Daouda, are timp suficient să întoarcă mingea la M. Oprea, care îl învinge cu un şut necruţător la colţul lung pe bosniacul Guso.

Zece minute în zece

Universitatea se prăbuşeşte, cuplul improvizat de atacanţi Pleşan – M. Ilie nu dă satisfacţie şi, colac peste pupăză, în ultimele zece minute “Ştiinţa” rămâne în zece oameni, Daouda fiind transportat la spital după o accidentare la cap, suferită în urma unei ciocniri cu Mansour (în acel moment la gruparea din Bănie fuseseră efectuate toate schimbările). Finalul nu mai aduce nimic notabil, “alb-albaştrii” se chinuie, însă nu reuşesc mare lucru şi timişorenii pleacă cu toate cele trei puncte de pe “Ion Oblemenco”. Lipsa lui Njock a contat poate mai mult decât ar fi trebuit, partida fiind un nou exemplu, dacă mai era nevoie, că “Uriaşul” camerunez este foarte important pentru Universitatea. După două rezultate favorabile, “Ştiinţa” este din nou în găleată, semn că până la o redresare reală a echipei mai este drum lung.


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri