SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-09-26 > Am fost mai buni!
Divizia B 2 Pandurii Tg. Jiu - Petrolul Ploieşti 1-0
Am fost mai buni!
de MONALISA POPESCU
Aparut in ziua de Duminica 26 Septembrie 2004
Am fost mai buni!• Victoria de moral în faţa liderului îi face pe suporterii “pandurilor” să spere în continuare că echipa lor va lupta pentru promovare

PANDURII (1) - (0) PETROLUL

 

A marcat: Vancea ’60

Stadion: “Municipal”, spectatori 6.000

 

 

PANDURII

Lung - Bogoi, Crăciunescu, Trofin - Popete, Vancea, Neguţ, Ursu (Arcanu ’75) Ştefan - Vintilescu, Bucă (Scarlat ’58)
Antrenor Emil Săndoi

 

PETROLUL

Miron - Bar, Neagu, Grigore, Fodor, Marinescu - Mihart (Oprea ’61), Paraschiv (Pîrşe ’61), Preda, Irimescu (Ene ’75) – Costescu
Antrenor Virgil Dridea

 

Arbitri: Dan Lucian (Aiud) - Eugen Pîrvulescu (Mediaş), Florin Stănescu (Bucureşti)
Observator: Mircea Neşu (Oradea)
Cartonaşe roşii: I. Ştefan ’40, Scarlat ’90 / Marinescu ’45

 


 

“Un meci al adevărului”, cataloga vicepreşedintele “pandurilor”, Viorel Temelescu, partida dintre Pandurii Tg. Jiu şi Petrolul Ploieşti, câştigată cu 1-0 de gorjeni. Scorul nu reflectă însă diferenţa dintre evoluţia celor două formaţii, “pandurii” putând să se impună chiar la o diferenţă mai mare după jocul bun prestat mai ales în prima repriză, când Vintilescu şi-a permis să rateze de la trei metri de poarta lui Miron. Petrolul nu a arătat mai nimic până în minutul 30, când Costescu a pătruns pentru prima dată în careul “pandurilor” şi a şutat de la 12 metri, dar fără probleme pentru Lung. Au urmat apoi o serie de alte ratări ale lui Iulian Ştefan, Vintilescu şi chiar Bogoi, care, de la 30 de metri, a trimis puţin peste poartă.

Ion Crăciunescu, nemulţumit de arbitraj

Prezent la joc, şeful arbitrilor români, Ion Crăciunescu, nu s-a arătat încântat de maniera de arbitraj a lui Dan Lucian, arbitru care a eliminat trei fotbalişti de pe teren şi l-a trimis în tribună şi pe antrenorul Emil Săndoi. Surse apropiate clubului gorjean au precizat că, după meci, şeful CCA a intrat în vestiarul arbitrilor şi i-a făcut “porci”, ameninţându-i că nu vor mai primi delegări în următoarele cinci etape pentru modul în care s-au comportat. Faza cea mai controversată a fost cea din minutul 39, când Bucă a fost oprit prin fault de Fodor, care scăpase singur către poartă, iar arbitrul Dan Lucian, în loc să dicteze lovitură liberă de la 20 de metri şi să-l elimine pe fundaşul advers, l-a eliminat pe Iulian Ştefan, căruia i-a acordat cel de-al doilea cartonaş galben pentru proteste. După ce a greşit la faza eliminării, centralul a încercat să restabilească echilibrul de forţe, arbitrând în compensare şi eliminându-l şi pe Marinescu, în minutul 45, tot pentru al doilea cartonaş galben, acordat la un fault din spate asupra lui Trofin. Cu antrenorul în tribună după ce fusese eliminat la faza în care Bucă a fost faultat, “pandurii” s-au impus după ce în teren a fost trimis Scarlat, unul dintre fotbaliştii de creaţie despre care Săndoi spunea că i-a lipsit în ultimele jocuri. Acesta a creat faza golului întorcând un balon din careu pentru Vancea, care a şutat imparabil de la 17 metri. Pe final de joc, centralul Lucian l-a eliminat şi pe Scarlat, pentru un fault asupra lui Preda undeva la centrul terenului.

 

Săndoi a dat indicaţii din tribună

 

Deoarece a intrat pe gazon în prima repriză, la faultul asupra lui Bucă din minutul 39, antrenorul “pandurilor” - Emil Săndoi - a fost trimis în afara incintei terenului de centralul Dan Lucian. Părăsind suprafaţa de joc o dată cu Iulian Ştefan, care a fost eliminat ca urmare a fazei respective, după ce a primit al doilea cartonaş galben (’40), pentru că l-a atins în alergare pe arbitru şi pentru că a protestat, tehnicianul a stat, în ultimele cinci minute ale primei reprize şi în cea secundă, în tribună, undeva în spatele băncii de rezerve a gazdelor. După meci, Emil Săndoi, care intrase pe teren pentru a-şi calma jucătorii ce formaseră un meleu în jurul arbitrului, a recunoscut că trebuia să fie eliminat: “Intenţiile mele au fost dintre cele mai bune, pentru că voiam să îi calmez. Am încălcat însă regulamentul, deoarece nu aveam voie să intru pe teren”.


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri