SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-10-14 > VOCEA CITITORULUI
VOCEA CITITORULUI
Aparut in ziua de Joi 14 Octombrie 2004

Radu Mitrescu: “Ce fotbal curat avem?! Nu mai pot de curat ce e! Păi, noi ne batem cu pumnii în piept că nu mai sunt blaturi, deşi vedem nişte rezultate de ne doare capul. În primul rând mă uit la aceste cazuri de dopaj. Sunt prinşi fotbalişti şi după aceea sunt iertaţi de comisiile lui Dragomir. Acum, în cazul braşovenilor, parcă s-a făcut cât de cât dreptate, deşi la început s-a încercat să se tergiverseze situaţia. Vă daţi seama de câte ori s-au schimbat probele până acum? ”

Traian Veleanu: “Ştiţi care este cheia succesului în fotbalul românesc? Să ai mai mulţi «A - sateliţi»... Aţi văzut cum Dinamo, Steaua sau Rapid cumpără mulţi jucători. Ai zice că nu au unde să-i bage pe toţi, dar sunt şmecheri bucureştenii! Îi împrumută altor echipe din Divizia A, iar acestea joacă pentru interesul lor. În primul rând, nu ar trebui să se accepte acest lucru: ca jucătorii să depindă de două echipe. Cum să apere un fotbalist culorile clubului la care joacă dacă el este plătit de cealaltă echipă? Acum, mai nou, am văzut că patronii sunt înscrişi în acelaşi partid politic. Unul este şef, iar altul subaltern, în funcţie de bani. Cum să se supere unul pe altul?! Şi de aici rezultatele previzibile”.

Sorin Medeleţ: “Mi-a plăcut faptul că, înainte de a pleca la Zalău, fotbaliştii craioveni au fost optimişti. Numai că nu ştiu pe ce se baza starea lor de spirit. Să fi fost vorba de faptul că întâlneau o divizionară B? Probabil că unii dintre ei consideră că au valoare mai mare decât a colegilor de breaslă din eşalonul secund şi aşa şi este. Dar, dacă ne uităm mai atent în lotul «Ştiinţei», există jucători care nu au ce căuta nici în B. Nu cu mult timp în urmă s-a desfăşurat un meci al satelitului Universităţii cu Armata Craiova. Au fost fotbalişti care mai trec pe la lotul mare, iar în meciul amintit au practicat un joc de doi bani”.


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri