SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-10-14 > Au scăpat de coşmar
Au scăpat de coşmar
de CĂTĂLIN NICOLA (Zalău)
Aparut in ziua de Joi 14 Octombrie 2004
Au scăpat de coşmar• Frunză (în alb) a dat lovitura de graţie divizionarei B din Zalău

 

 ARMĂTURA ZALĂU (0) - (2) UNIVERSITATEA CRAIOVA

 

Stadion “Armătura”, spectatori: 3.000

 

Au marcat: Unguruşan ’24 (autogol), Frunză ’78

 

ARMĂTURA

 

Antrenor: Leo Grozavu

Lăzăreanu Unguruşan (’84 Timoce) Munteanu Băcneanu Cornaci Fl. Mureşan (’84 C. Cosma) Sabău M. Cosma Gorga
Zoicaş (’80 Mîndru) Ignat

 

UNIVERSITATEA

 

Manager general: Pavel Badea

Guso Daouda Moţi Jovanovic (’46 Preda) Buhuş Vigariu (’85 I. Iordache) Murgan Bundea (’69 Borbely) M. Iordache Frunză Njock

 

ARBITRI: Lucian Dan (Aiud) – Zoltan Szekely (Baia Mare), Octavian Şovre (Oradea)

 

OBSERVATORI: Mircea Neşu (Oradea)

 

CARTONAŞ GALBEN: Sabău ’58

 


 

Managerul general Pavel Badea a început partida din şaisprezecimile Cupei României tot cu un singur atacant veritabil, Njock, ca şi în meciul de la Braşov, din etapa trecută de campionat. Universitatea s-a descurcat bine încă din primele minute ale jocului, a pus stăpânire pe mijlocul terenului şi, după mai multe contraatacuri periculoase, care l-au avut ca actor principal pe Frunză, “alb-albaştrii” au reuşit să deschidă scorul. Vigariu a obţinut o lovitură liberă în colţul careului de 16 metri. Bundea a executat “covrig”, iar Unguruşan, talonat de Njock, a deviat balonul în propria poartă. Deoarece a evoluat cu ezitări în prima repriză, Jovanovic a fost schimbat de Badea cu Preda. M. Iordache a preluat prerogativele din prima repriză ale sârbului, iar Preda a trecut pe postul lui M. Iordache. Debutul reprizei secunde aparţine în totalitate elevilor lui Leo Grozavu, care asediază poarta craiovenilor. Gazdele s-au întors de la cabine mult mai motivate, iar Sabău, cel mai periculos jucător al echipei din Zalău, şutează în Guso din interiorul careului, spre disperarea suporterilor formaţiei gazdă. În replică, Frunză ratează desprinderea în minutele 61 şi 62, portarul Lăzăreanu reuşind să-l blocheze de fiecare dată pe fotbalistul “Ştiinţei”. Au urmat douăzeci de minute de luptă surdă la mijlocul terenului, interval de timp în care nici una dintre formaţii nu şi-a creat vreo ocazie clară de gol. Sorin Frunză se revanşează, în minutul 78, pentru cele două ratări anterioare: “juvetele” îl pierde pe drum pe căpitanul sălăjenilor, Munteanu, şi şutează pe lângă portarul gazdelor, închizând astfel partida. Datorită evoluţiilor bune de la echipa-satelit, tânărul Ilie Iordache a fost introdus de “Bădiţă” pe teren, fotbalistul debutând astfel pentru Universitatea. Pe final, gazdele încearcă să marcheze măcar golul de onoare, dar, din păcate pentru ele, nu reuşesc. Imprecizia atacanţilor echipei din Zalău şi siguranţa defensivei craiovene au făcut ca tabela să îngheţe la 2-0 pentru “juveţi”. O dată cu victoria din Ardeal, oltenii au scăpat de “coşmarul Zalău” din perioada lui Sorin Cîrţu şi s-au calificat în optimile Cupei României.

 


 

“Gruppo Maxima” le-a făcut marcaj “alb-albaştrilor”

Lotul Universităţii a fost vizitat la hotelul Confort, din Cluj-Napoca, de un grup de suporteri. Aceştia au luat micul dejun alături de fotbalişti. După ce au servit masa, “alb-albaştrii” au intrat în şedinţă tehnică. Managerul Universităţii, Pavel Badea, le-a dat oltenilor ultimele indicaţii înainte de confruntarea cu Armătura Zalău. (C. N.)

 

Echipele din Bucureşti au fani la Zalău

Neavând formaţie în prima divizie, sălăjenii simpatizează grupările din Capitală. Suporterii echipei gazdă au venit pe stadionul din Zalău afişând culorile rivalelor bucureştene ale Universităţii: Steaua, Dinamo şi Rapid. Însemnele formaţiei locale nu au fost de zărit în dotarea fanilor sălăjeni. Cu toate acestea, după finalul partidei, unii dintre ei s-au bucurat de eliminarea steliştilor şi a rapidiştilor. (C. N.)

 

Unguruşan sau Munteanu?

La faza primului gol al Universităţii, care a venit în urma unei centrări executate de Bundea, Njock, în stilul lui caracteristic, s-a luptat în careul advers şi i-a forţat pe fundaşii Zalăului să înscrie în propria poartă. Pe foaia de joc, ca autor al autogolului, a fost trecut Unguruşan, dar părerea majorităţii spectatorilor din tribună a fost că mingea a fost trimisă în propria poartă de Munteanu. Oricum, lucrul acesta contează mai puţin. Important este că Universitatea a deschis scorul şi că “uriaşul” Njock este într-o formă bună, dovedindu-se atacantul de care echipa are nevoie. (C. N.)


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri