SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-10-12 > VOCEA CITITORULUI
VOCEA CITITORULUI
Aparut in ziua de Marti 12 Octombrie 2004

Cătălin NeacŞu: “«Iordănescu este vinovat». Peste tot aud aceeaşi frază. Numai la noi, la români, se poate întâmpla aşa ceva. Amintiţi-vă că, după ce am învins Germania, de fapt după ce am umilit-o, toate ziarele nemţeşti i-au criticat pe fotbalişti, şi nu pe antrenor. La noi nu se leagă nimeni de jucători. Ei sunt vinovaţi. În schimb, antrenorul ar trebui să analizeze greşelile lui. Să o facă el, nu noi. Dacă este om cu adevărat, va şti ce este de făcut. El îşi va da seama dacă este momentul să-şi dea demisia sau nu. Cert este că, de afară, cu toţii vedem altfel lucrurile, dar numai cei direct implicaţi ştiu ce se întâmplă cu adevărat la echipă. Ceva e în neregulă oricum, din moment ce Pancu a anunţat că nu mai vine la naţională. Sau poate că nu este decât o gogoriţă. Oricum, cuvintele lui ridică semne de întrebare asupra liniştii din vestiar. Se pare că Iordănescu nu-şi mai poate stăpâni elevii”.

Ionuţ Vincă: “Dacă Guso rămâne indisponibil o lună, suntem mâncaţi! Urmează patru meciuri de foc pentru Craiova: în Cupa României cu Zalăul şi în campionat cu Poli AEK, Bistriţa şi Rapid. Nici unul dintre cele patru jocuri nu mi se pare uşor. Guso a dovedit că este un lider al formaţiei şi dă mare încredere coechipierilor. În afară de acest lucru, este, din câte ştiu, un băiat de caracter, care a reuşit să-i strângă pe lângă el şi pe alţii. Ca jucător, nu cred că i se poate reproşa ceva. Este adevărat că uneori a mai greşit, dar de câte ori nu ne-a salvat pielea de la înfrângeri?! Şi în campionatul trecut, şi acum, Guso a adus prin paradele lui multe puncte Universităţii. Pe de altă parte, pe banca de rezerve nu pare a fi un portar care să se apropie ca valoare de el. Bănică şi Tătaru sunt jucători tineri, de perspectivă, dar nu cred că este acum timpul de experimente”.

Valentin Nicolici (Tg. Jiu): “Trupa lui Săndoi merge din ce în ce mai bine. A ajuns deja să sufle în ceafa Petrolului. Când erau la cinci puncte, mulţi îi văzuseră în groapă pe gorjeni. Acum lucrurile stau altfel. Dacă joacă la fel şi în continuare, sunt şanse mari de promovare. Poate la anul vom vedea şi noi meciuri în Divizia A între Universitatea Craiova şi Pandurii Tg. Jiu, iar cele două echipe se vor ajuta reciproc în lupta cu Bucureştiul”.


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri