SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-10-12 > ŞTIRI UNIVERSITATEA
ŞTIRI UNIVERSITATEA
Aparut in ziua de Marti 12 Octombrie 2004
ŞTIRI UNIVERSITATEA• A revenit “Rubi”
• Imediat după partida de la Braşov, brazilianul Rubenilson (foto) a plecat în Belgia pentru a-şi rezolva problemele personale. Fotbalistul “cariocas” a sosit duminică seara în Craiova şi s-a alăturat lotului “alb-albastru” ieri, când a participat la singurul antrenament al zilei. El era aşteptat în Bănie încă de joi, urmând să le explice conducătorilor “Ştiinţei” de ce a întârziat câteva zile. (C. N.)

Triplă aniversare

 

Mai mulţi oameni care şi-au legat numele pe viaţă de “Ştiinţa” îşi sărbătoresc astăzi ziua de naştere. Unul dintre ei este creatorul “Campioanei unei mari iubiri”, Constantin Cernăianu, cel mai longeviv antrenor al grupării din Bănie, care a condus destinele echipei craiovene între anii 1971 şi 1976. Omul care a reuşit, împotriva tuturor opreliştilor, să aducă primul titlu în Bănie împlineşte astăzi 71 de ani. În această zi s-au mai născut Gigi Ciurea, care a ajuns la “borna” 42, şi Ionel Gane, care împlineşte 33 de ani. Tuturor le urăm un sincer “La mulţi ani!” şi ne-am dori ca Universitatea să aibă cât mai mulţi oameni ca ei. (V. P.)

 

Guso are luxaţie

Atât suporterii, cât şi tehnicienii Universităţii pot răsufla uşuraţi, pentru că Adnan Guso este capabil să evolueze în partida de Cupă de mâine. După cum se ştie, la antrenamentul de duminică al “juveţilor”, căpitanul “Ştiinţei” a suferit o accidentare la degetul mic al mâinii drepte, motiv pentru care el a întrerupt şedinţa de pregătire. Radiografiile făcute de Guso ieri-dimineaţă au arătat că nu este vorba de o fractură sau de o fisură, care ar fi necesitat un repaus de câteva săptămâni, ci doar de o luxaţie. În aceste condiţii, Guso va fi între buturi în partida de la Zalău. (V. P.)

“Alb-albaştrii” îşi iau zborul

Din cauza distanţei prea mari dintre Craiova şi Zalău, dar şi a timpului scurt dintre partida de Cupă şi cea din campionat, conducătorii Universităţii au luat decizia ca deplasarea până la Cluj-Napoca să se facă prin intermediul avionului. Astfel, lotul “Ştiinţei” va părăsi Bănia astăzi, la ora 17, pe calea aerului, cu destinaţia Cluj-Napoca, unde va înnopta la hotelul “Confort”. “Alb-albaştrii” vor ajunge cu autocarul în localitatea în care se va juca partida, urmând ca la întoarcere ei să urmeze acelaşi circuit. (V. P.)

Pleşan pe net

Mihăiţă Pleşan, internaţionalul Universităţii, va fi astăzi de la ora 13 invitatul directorului de marketing Camelia Stancu la sediul clubului de pe Unirii 86. Pleşan va răspunde, timp de o oră, întrebărilor fanilor din toată lumea ai grupării din Bănie. Cei care vor să dialogheze cu mijlocaşul “Ştiinţei” trebuie să aibă un cont la Yahoo! Messenger şi să folosească ID-ul “fcuniversitatea”. (C. N.)

Ghinioanele se ţin lanţ de “Bulgar”

Ovidiu Stoianof, atacantul Universităţii, s-a accidentat la partida de vineri, din Valea Roşie, dintre Universitatea II şi Armata, acolo unde a fost trimis de managerul general, Pavel Badea, pentru a avea meciuri în picioare. Ghinioanele se ţin lanţ de “Bulgar”, el neputând să joace vreun minut pentru Universitatea în acest sezon, deşi evoluţiile sale de la “satelit” au fost peste media celor ale coechipierilor. (C. N.)

“Fluieraşii” Universităţii în Cupa României

Partida dintre Armătura Zalău şi Universitatea Craiova, din cadrul şaisprezecimilor de finală ale Cupei României, va fi condusă de o brigadă care îl va avea la centru pe Lucian Dan din Aiud. Acesta va fi ajutat la cele două tuşe de Zoltan Szekely, din Baia Mare, şi de Octavian Şovre, din Oradea. Observator a fost delegat Mircea Neşu, din Oradea. Jocul se va disputa mâine, cu începere de la ora 14. (A. I.)


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri