SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-10-12 > “Vom apăra simbolul Universităţii”
SUPORTERI
“Vom apăra simbolul Universităţii”
de Valentin PRIBEANU
Aparut in ziua de Marti 12 Octombrie 2004
“Vom apăra simbolul Universităţii”• Mai mulţi fani înfocaţi ai “alb-albaştrilor” se vor deplasa la Zalău pe cont propriu

Chiar dacă nu într-un număr atât de mare, oltenii vor fi prezenţi şi în tribunele stadionului din Zalău

 

Fără să se sperie de distanţa mare care desparte Craiova de Zalău, aseară câţiva zeci de componenţi ai brigăzii “Ultras” s-au strâns pentru a pune la punct detaliile deplasării în îndepărtatul oraş ardelean. Ei vor merge pe cont propriu cu trenul şi nu le este frică dacă pe drum vor întâlni susţinători ai rivalelor Steaua şi Dinamo, grupări care joacă la Cluj, respectiv Satu-Mare. “Poate fi o deplasare de risc maxim, una periculoasă, în cazul în care ne vom întâlni pe traseu cu membrii galeriilor bucureştene, care nu sunt cu nimic mai prejos decât noi. De un lucru să fiţi siguri, o să-i punem la punct cum trebuie şi vom apăra cum se cuvine simbolul Universităţii. Nu vrem ca bannerul brigăzii, un adevărat steag de luptă pentru noi, să ajungă pe mâna rivalilor. Sper să fim de real folos Universităţii, pentru că are mare nevoie de victorie la Zalău, deoarece toţi ne dorim să câştigăm în acest sezon Cupa României”, a declarat unul dintre “ultraşi”, care a dorit să-şi păstreze anonimatul. Totodată, şi alţi susţinători ai “Ştiinţei” prezenţi ieri la antrenamentul de pe “Ion Oblemenco” şi care fac parte din alte facţiuni au declarat că vor ajunge la Zalău, tot pe cont propriu, în mare parte cu maşinile personale.

O nouă grupare se profilează

Cum Universitatea nu duce lipsă de suporteri, se profilează apariţia unei noi grupări, care să reprezinte o nouă galerie a “alb-albaştrilor”. Aceasta urmează să se numească “Gruppo Maxima” şi să reprezinte o facţiune mai paşnică a susţinătorilor echipei craiovene, din ea făcând parte oameni care nu mai sunt la vârsta teribilismelor. Şi noua grupare, ca şi celelalte, are un singur ţel, acela de a sprijini stindardul alb-albastru.


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri