SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-10-12 > Aleşii pentru Zalău
În timp ce Pleşan are nevoie de îngrijiri speciale la antrenamente, fiind accidentat, şi nu va face deplasarea la Zalău, Adnan Guso (medalion)
Aleşii pentru Zalău
de VALENTIN PRIBEANU, CĂTĂLIN NICOLA
Aparut in ziua de Marti 12 Octombrie 2004
Aleşii pentru Zalău• După antrenament Pavel Badea a hotărât componenţii lotului “alb-albastru” pentru partida de Cupă de mâine

Şedinţa de pregătire programată ieri după-amiază a avut o intensitate mai scăzută, Badea decizând, după câteva “zile de foc”, în care şi-a alergat bine elevii, că a venit momentul unui respiro. În aceste condiţii, antrenamentul, desfăşurat pe pista stadionului “Ion Oblemenco”, a constat în mare parte în elemente mai puţin dificile, atât de încălzire, cât şi de alergare. Mai mult, “alb-albaştrii” s-au putut delecta jucând şi tenis cu piciorul, un exerciţiu pe care fotbaliştii îl iubesc şi în timpul liber. Dacă Rubenilson s-a pregătit la început alături de coechipierii săi, după aceea el s-a alăturat accidentatului Pleşan, internaţionalul craiovean acuzând dureri în zona inghinală. Mihăiţă a efectuat cu greu chiar şi alergările, fiind în dese rânduri supus unor şedinţe de masaj. Şi în aceste condiţii, tot el a fost cel mai “vânat” dintre componenţii Universităţii pentru a acorda autografe, mai toţi juniorii ţinându-se scai după “creţul juveţilor”. După antrenamentul de ieri după-amiază managerul general a stabilit şi cei 19 jucători care fac parte din lotul grupării din Bănie pentru şaisprezecimile Cupei României. Este vorba de portarii Guso şi Bănică şi de jucătorii de câmp Daouda, Dobre, Jovanovic, Marius Iordache, Murgan, Preda, Moţi, Buhuş, Bundea, Frunză, Hoban, Cl. Tudor, Mircea Ilie, Njock, Borbely, I. Iordache şi Vigariu. Cum astăzi echipa mai are programată, înainte de plecarea cu avionul spre Cluj, o şedinţă de pregătire, nu ar fi exclus ca lista să sufere modificări, în sensul că, dacă Luţu, care nu s-a antrenat ieri, având dureri la piciorul stâng, îşi va reveni, îi va lua locul în avion lui Claudiu Tudor.

 

S-au pregătit separat

Dacă jucătorii de câmp s-au antrenat pe pista stadionului “Ion Oblemenco”, Silviu Lung şi-a dus băieţii pe al doilea teren din complex, pentru că portarii Universităţii s-au obişnuit cu câmpul de joc de acolo. Guso s-a mişcat foarte bine alături de Bănică şi Tătaru, el fiind chiar vesel, semn că vestea primită cum că nu are fractură la degetul mic l-a făcut să uite de orice durere. La antrenamentul goal-keeperilor au asistat şi câteva suportere, care le-au făcut galerie elevilor lui Silviu Lung.


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri