SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-10-08 > “Era grozav să jucăm pe «Ion Oblemenco»”
INTERVIU
“Era grozav să jucăm pe «Ion Oblemenco»”
de Valentin PRIBEANU
Aparut in ziua de Vineri 08 Octombrie 2004
“Era grozav să jucăm pe «Ion Oblemenco»”• Antrenorul echipei Armătura Zalău, Leo Grozavu, consideră că echipa sa şi-a atins deja obiectivul.
• Deşi Leo Grozavu şi formaţia sa şi-au atins obiectivul în Cupa României, aceştia vor să facă o figură frumoasă
• în faţa Universităţii

Reporter: Vă aşteptaţi la un adversar mai uşor în Cupa României?
Leo Grozavu:
Nu, pentru că în această fază a competiţiei toţi adversarii sunt de calibru. Gruparea noastră şi-a atins obiectivul, ajungând în şaisprezecimile Cupei României. Mă bucur că avem ca oponentă o echipă de tradiţie, aşa cum este Universitatea.
Tradiţia în Cupa României este de partea echipei din Zalău...
Aşa este. Din câte ştiu şi eu, de încă două ori formaţia pe care o antrenez a ajuns în această fază a competiţiei, iar de fiecare dată a întâlnit-o pe Universitatea Craiova şi a eliminat-o. La capitolul ăsta stăm într-adevăr mai bine, dar sunt conştient că ne aşteaptă un meci greu. Sper ca spectacolul pe care o să-l oferim suporterilor să fie unul de bună calitate şi formaţia cea mai bună să se califice în faza următoare.
Care este echipa mai valoroasă în opinia dumneavoastră, care merită să meargă mai departe?
Pot să vă spun că echipa mea este una omogenă, formată din fotbalişti care joacă de doi-trei ani împreună. Acesta este atuul nostru şi vă asigur că ne vom ridica la nivelul adversarului.
Ce ştiţi despre Universitatea?
Ştiu că nu a fost foarte linişte în Bănie şi că echipa a avut un început dificil de campionat. Totuşi, Universitatea este o formaţie de Divizia A, cu un lot foarte bun, care are prima şansă. Noi însă mai avem un avantaj: vom juca fără emoţii, pentru că ne-am atins obiectivul, în timp ce oltenii aşteaptă mult de la această competiţie.
Aţi fi fost de acord ca meciul să se dispute pe “Ion Oblemenco”?
Fără discuţie, ar fi fost un lucru grozav pentru jucătorii mei. O mare problemă, la Zalău, o constituie numărul mic de suporteri care vin la meciuri. O partidă la lumina reflectoarelor şi în faţa unui public minunat cum este cel din Craiova ar fi fost o lecţie excelentă pentru băieţii mei. Eu am fost de acord, alţii nu. Vom juca la Zalău.

 

Se joacă marţi?

 

Antrenorul adversarei Universităţii din şaisprezecimile Cupei României a dezvăluit în premieră faptul că gruparea ardeleană a fost rugată de conducerea “Ştiinţei” să accepte o devansare a partidei cu o zi. Aceasta în ideea că sâmbătă pe “alb-albaştri” îi aşteaptă o dificilă şi importantă partidă în campionat, cu Poli AEK, iar distanţa dintre Zalău şi Craiova este una considerabilă. “Mie îmi este indiferent în ce zi se dispută întâlnirea, alta este durerea mea. După ce că nu prea avem suporteri, Zalăul este situat la jumătatea distanţei dintre Cluj şi Satu-Mare, acolo unde vor juca Steaua şi Dinamo. Probabil că vor veni puţini spectatori să ne încurajeze”, şi-a spus oful Leo Grozavu. Zilele acestea se va afla dacă partida va fi devansată sau nu cu o zi.


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri