SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-10-08 > “N-am mutră să joc în Divizia C”
Trimis de Badea să evolueze la Universitatea II, Dorel Mutică s-a hotărât să o “rupă” cu gruparea
“N-am mutră să joc în Divizia C”
de VALENTIN PRIBEANU, ADRIAN IOSUB
Aparut in ziua de Vineri 08 Octombrie 2004
“N-am mutră să joc în Divizia C”• Mutică s-a simţit jignit când a aflat că va evolua în Divizia C pentru “satelitul” Universităţii

În urmă cu câteva zile, managerul general al Universităţii, Pavel Badea, anunţa că mai mulţi jucători din lotul echipei mari vor fi trimişi să evolueze la Universitatea II, în etapa a şasea a Diviziei C, pentru a avea meciuri în picioare. După antrenamentul de ieri-dimineaţă, Badea a prezentat jucătorilor lista cu cei care vor juca la “satelit” şi, imediat, doi fotbalişti s-au arătat indignaţi de faptul că vor evolua în Divizia C. Lista i-a cuprins pe Bănică, Dobre, Mutică, Jovanovic, Preda, Hoban, Cl. Tudor, M. Ilie, Stoianof şi I. Iordache. Cel care a părăsit primul cantonamentul, vădit supărat, a fost Lucian Dobre. “De liderul campionatului aveam valoare, dar se pare că de Universitatea nu”, a spus acesta. Mult mai virulent a fost Dorel Mutică: “Dacă este să ne luăm după ceea ce a apărut prin ziare şi după ceea ce se întâmplă la ora actuală, toate lucrurile duc spre faptul că, într-adevăr, toţi jucătorii aduşi de fostul antrenor nu mai sunt doriţi la Universitatea. Noi nu suntem jucătorii nimănui. Am venit la Craiova să jucăm, dar dacă nu suntem lăsaţi vom găsi o soluţie”. Întrebat dacă va respecta decizia managerului şi va evolua pentru Universitatea II, fostul fotbalist al Stelei a fost tranşant: “Nu voi juca. N-am mutră să joc în Divizia C. Am şi eu o carieră în spate, vin de la o echipă, poate cea mai galonată din fotbalul românesc, am atâtea performanţe. Nu ştiu câţi jucători de la echipa a doua au performanţele mele. Am un nume în fotbalul românesc şi nu o să mă înjosesc să joc în Divizia C, dar poate asta se şi doreşte”. “Mutamba” a adăugat că va încerca să poarte o discuţie cu Pavel Badea: “O să discutăm. Din păcate, însă, aici nu se spune aşa cum ar fi corect să se spună. Te lasă în pace. Frumos ar fi să ţi se spună în faţă. Ar trebui să fim corecţi unii cu alţii. Nu ştiu cât voi mai rămâne la Craiova. Am contract până în vară, dar e mult spus că voi rămâne până atunci”.

 


 

“A fost forţat să plece”

 

Deşi, oficial, Rubenilson este în Belgia pentru a-şi rezolva unele probleme personale, Mutică vorbeşte deja despre jucătorul “cariocas” ca despre un fost fotbalist al Universităţii. “Noi, cei aduşi în vară, nu mai suntem doriţi şi cel mai elocvent caz este cel al lui Rubenilson. În meciul cu FCM Bacău a fost, după părerea mea, cel mai bun jucător de pe teren, a şi marcat, iar în următorul joc a fost rezervă, şi mai mult, a fost chiar schimbat. Mie mi se pare că a fost forţat să plece şi aşa se va face cu toţi ceilalţi fotbalişti”.

 

“Am nevoie numai de profesionişti”

 

În replică, managerul general Pavel Badea a explicat de ce Mutică a ajuns să fie trimis la Universitatea II: “Respectiva echipă este «satelitul» Universităţii şi am considerat că, decât să organizez un meci amical, mai bine îi rodez pe jucători acolo. Mutică se află pe această listă pentru că are foarte puţine meciuri în picioare. Dacă nu va respecta decizia, înseamnă că nu este jucător profesionist şi eu am nevoie numai de fotbalişti profesionişti la echipă. În ceea ce-l priveşte pe Rubenilson, acesta este jucător profesionist şi ultima zi în care a fost învoit a fost miercuri. Dacă nu se va prezenta, va fi sancţionat conform contractului pe care îl are cu Universitatea”. Conducerea clubului a taxat atitudinea lui Mutică, punându-i în vedere că, în cazul în care nu se prezintă la antrenamentele Universităţii II, acesta nu-şi va mai primi ratele din contract şi va fi liber să plece fără vreo pretenţie financiară.


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri