SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-10-07 > FLASH
FLASH
Aparut in ziua de Joi 07 Octombrie 2004

Fotbal

 

Bogasieru, suspendat 13 etape

Portarul Mircea Bogasieru a fost suspendat de către FRF pentru 13 etape şi amendat cu 1.000 de euro pentru dublă semnătură. După retrogradarea formaţiei Dierna Orşova, Bogasieru a devenit liber de contract şi în vară s-a pregătit, pentru o scurtă perioadă, cu CS Severnav, semnând cu această echipă şi un precontract. Primind o ofertă mai avantajoasă de la gruparea pregătită de Marian Brihac, goal-keeper-ul a intrat în tratative cu Minerul Mehedinţi, echipă pentru care a şi semnat în cele din urmă. Nemulţumiţi de faptul că portarul va juca pentru rivalii “mineri”, reprezentanţii “navaliştilor” au semnalat gafa lui Bogasieru la federaţie şi l-au scos practic din joc pe acesta pentru întreg turul. (M. O.)

 

Catargiu şi Savu sunt pe făraş

După ce echipa de fotbal CSM Rm. Vâlcea a fost umilită vineri, chiar în propriul fief din Zăvoi, de Universitatea II Craiova, scor 1-6, posturile antrenorilor Lucian Catargiu şi Mircea Savu atârnă de un fir de aţă. Preşedintele executiv Andy Ionescu a declarat că a propus demiterea celor doi tehnicieni, având şi acordul preşedintelui AJF Vâlcea, Gheorghe Constantin, însă o decizie definitivă o va lua consiliul de administraţie al clubului vâlcean. În cazul demiterii celor doi tehnicieni, Petre Gigiu, aflat în acest moment în Algeria, este în pole-position în ce priveşte preluarea echipei. Dumitru Teleşpan, un alt nume vehiculat în acest sens, spune că nu va antrena din nou echipa vâlceană. (A. G.)

 

Baschet

 

CET Govora a învins ieri formaţia ICIM Arad

După ce puternicul turneu de la Târgovişte, unde echipa de baschet CET Govora şi confirmase participarea a fost anulat în ultima clipă, conducătorii clubului oltean au organizat ieri, la Rm. Vâlcea, două partide de verificare în compania formaţiei ICIM Arad. Echipa arădeană a devenit, în acest intersezon, sparing-partenerul obişnuit al CET-ului. Ieri-dimineaţă, în Sala Sporturilor “Traian”, echipa pregătită de Doru Moise s-a impus din nou, cu 69-68. Cele două grupări s-au întâlnit din nou aseară. Sâmbătă, CET Govora va juca un nou amical, la Bucureşti, cu formaţia Olimpia din Capitală. (A. G.)

 

Handbal (F)

 

LPS Slatina a rămas fără susţinere financiară

Din cauza problemelor financiare, formaţia de handbal feminin LPS Slatina, condusă de antrenorul Gavril Kozma, care a activat în ultimii trei ani în cadrul Diviziei A, nu a mai putut fi înscrisă în noul campionat. Primăria Slatina a sistat sprijinul financiar, astfel că municipiul a rămas şi fără echipă de handbal, după ce, tot în această vară, formaţia de volei masculin Steaua Electrocarbon a fost mutată la Bucureşti. “Nu am putut să ne înscriem în campionat, pentru că nu am avut banii necesari. Am fost nevoiţi să vindem trei jucătoare, toate internaţionale de tineret – Mihaela Ivan, Clara Vădineanu şi Mihaela Smedescu –, ultimele două grupării Universitatea Remin Deva, pentru a face rost de ceva bani, ca să putem participa în campionat cu formaţiile de junioare”, a declarat Gavril Kozma. Altfel, echipa LPS Slatina, la junioare I, a învins în etapa a IV-a a Campionatului Naţional de Handbal pentru această categorie de vârstă, în deplasare, formaţia CSS Mediaş, cu 32-23, obţinând cea de-a doua victorie din acest sezon. (G. T.)

 

Divizia D, Olt - etapa a XI-a

 

Azi, ora 15.00

FC Balş - Oltul II Slatina

Progresul II Corabia - Gloria Vişina

Alprom Slatina - Oltul Greci

Olteţul Osica - Oltul Izbiceni

Rapid Piatra Olt - Petrolul Potcoava

 

Clasament

 

1. Oltul II Slatina 9 7 1 1 26- 4 22
2. Alprom Slatina 10 6 3 1 27- 9 21
3. FC Balş 10 7 0 3 25-13 21
4. Gloria Vişina 10 6 0 4 32-23 18
5. Oltul Izbiceni 10 5 0 5 19-24 15
6. Oltul Greci 10 4 2 4 24-15 14
7. Petrolul Potcoava 9 3 1 5 23-25 10
8. Rapid Piatra Olt 10 3 0 7 7-39 9
9. Progresul II Corabia 10 2 2 6 20-34 8
10. Olteţul Osica 10 1 1 8 12-29 4


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri