SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-10-07 > Ultraşii, la Zalău
Fidelitate
Ultraşii, la Zalău
de VALENTIN PRIBEANU, CĂTĂLIN NICOLA
Aparut in ziua de Joi 07 Octombrie 2004
Ultraşii, la Zalău• “Ştiinţa” va beneficia de aportul înfocaţilor ei suporteri şi la partida de miercuri, din Cupă, deşi distanţa dintre Craiova şi Zalău e foarte mare .
• Cei mai înfocaţi suporteri ai Universităţii promit că vor fi prezenţi şi în tribunele stadionului din Zalău.

Ori de câte ori Universitatea a avut nevoie de suporteri, aceştia au fost alături de echipă. Nu au fost puţine cazurile când cei mai frumoşi susţinători din ţară au reprezentat al doisprezecelea jucător pentru gruparea din Bănie. Fanii Universităţii sunt conştienţi de importanţa partidei de la Zalău şi vor să fie alături de favoriţi la acest meci. Chiar dacă, până în prezent, clubul nu a anunţat că va pune la dispoziţia suporterilor mijloace de transport până la Zalău, aceştia sunt decişi să susţină echipa, în ciuda distanţei foarte mari dintre Craiova şi Zalău. Plecând pe cont propriu cu trenul, fanii “Ştiinţei” se pot întâlni pe traseu cu cei ai Stelei, care merg pe malul Someşului pentru întâlnirea cu Universitatea Cluj. O importantă facţiune a galeriei craiovene, “Ultras”, cea care s-a aflat şi la Braşov, intenţionează să nu-i lase la greu nici de această dată pe favoriţi şi să-i susţină în meciul cu Armătura, mulţi dintre microbişti declarând că îşi pun mari speranţe în “Competiţia KO”, pentru ca echipa lor să joace în cupele europene.

Se gândesc la Cupa UEFA

“Acum se vor vedea suporterii adevăraţi, care se diferenţiază de cei care privesc meciurile din faţa televizorului. Trebuie să fim conştienţi că nu mai avem şanse să prindem o cupă europeană prin clasarea pe un loc fruntaş în clasament, iar singura posibilitate de a juca la anul în Europa ar fi câştigarea Cupei României”, ne-a declarat Adrian Bulfan, un suporter care-şi va susţine echipa la Zalău. “Ştiinţa” se bucură de simpatie şi în Ardeal, acolo unde gruparea din Bănie are foarte mulţi fani, şi nu ar fi exclus ca aceştia să-şi facă apariţia pe stadion pentru a-şi susţine favoriţii.


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri