SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-10-07 > Ultimul antrenament în România
NAŢIONALĂ
Ultimul antrenament în România
de Ionuţ COLTEVE
Aparut in ziua de Joi 07 Octombrie 2004
Ultimul antrenament în România• Marţi “tricolorii” au efectuat ultima şedinţă de pregătire în ţară, iar ieri după-amiază au “decolat” spre Praga, locul marii bătălii de sâmbătă

Echipa naţională a României a efectuat marţi, de la ora 17.30, ultimul antrenament înainte de plecarea în Cehia. Fotbaliştii români au exersat loviturile libere şi fazele la mijlocul terenului. Pancu s-au pregătit separat, iar Mutu a părut a fi într-o formă de zile mari, simţindu-se bine atât în timpul antrenamentului, cât şi în momentele de repaus. Iordănescu a pus accent pe fazele de finalizare şi a organizat separat pregătirea liniei defensive de cea ofensivă. Astfel, “Generalul” a supervizat timp de o jumătate de oră exerciţiile tactice ale fundaşilor şi mijlocaşilor defensivi, într-un sistem cu doi stoperi, dar şi cu doi oameni la închidere. Astfel, Stoican, Iencsi, Bărcăuan şi Raţ – fundaşi, Şoavă şi Codrea – la închidere au exersat blocarea atacurilor adverse şi ieşirea din defensivă cu pase scurte. Atunci când a fost nemulţumit de execuţiile elevilor săi, Iodănescu nu a ezitat să oprească exerciţiile şi să dea indicaţii mai ales fundaşilor centrali. Foarte des el i-a lăudat pe închizători, dar şi pe Raţ.

Accentul s-a pus pe contraatac

În tot acest timp, Lăcătuş a condus exerciţiile atacanţilor şi mijlocaşilor ofensivi, axate mai ales pe finalizarea contraatacurilor. Finalul antrenamentului a constat într-un joc pe jumătate din suprafaţa terenului, în timpul căruia fotbaliştii erau obligaţi să joace mingea din cel mult două atingeri şi să se demarce automat după fiecare pasă dată. Cernat a fost eroul, jucătorul lui Dinamo Kiev simţindu-se foarte bine pe spaţii mici, pasele şi preluările sale făcându-l pe Iordănescu să-l laude la un moment dat. Ieri dimineaţă de la ora 11.30, România a susţinut un meci-şcoală închis însă presei.

 

Mutu, “ars” la buzunare de englezi

Potrivit cotidianului “The Sun”, Adrian Mutu va fi amendat pentru că a plecat la reprezentativa României fără acceptul grupării Chelsea Londra cu aproximativ 120.000 de lire sterline (173.000 de euro). “Mutu i-a declarat război lui Jose Mourinho după ce a plecat la echipa naţională. Mourinho susţine că atacantul este accidentat şi nu poate juca pentru România sâmbătă, însă Mutu insistă că este pregătit. Este sigur că Mutu va fi amendat pentru plecarea lui cu aproximativ 120.000 de lire sterline, pentru absenţa sa de două săptămâni”, scrie tabloidul englez. Conflictul dintre “Briliant” şi antrenorul portughez este reflectat de întreaga presă engleză, care redă declaraţiile internaţionalului român, conform cărora nu mai poate accepta statutul de rezervă la Chelsea şi este dispus să îşi găsească o altă echipă.

 

Repka va reveni în naţionala Cehiei

Oficialii cehi au anunţat marţi că fundaşul lui West Ham United, Tomas Repka, va reveni, în curând, în echipa naţională a Cehiei după o pauză de trei ani, survenită în urma unui conflict cu Federaţia Cehă de Fotbal. Repka, în vârstă de 30 de ani, cunoscut pentru indisciplina sa, nu a mai evoluat în naţionala Cehiei din 2001, după ce l-a numit “figurant” pe preşedintele federaţiei, Jan Obst. “Situaţia trebuie să se normalizeze. Mă voi întâlni cu Repka şi cred că suntem capabili să rezolvăm această situaţie în mod elegant şi în cel mai scurt timp”, a afirmat managerul echipei naţionale, Vlastimil Kostal.  La rândul său, selecţionerul Karel Bruckner a anunţat că a discutat cu Repka. “Am vorbit despre lucruri strict sportive şi mai ales despre rolul pe care îl are în sistemul practicat de clubul său, dar şi despre fotbalul englez în general”, a spus Bruckner. Potrivit selecţionerului ceh, este puţin probabil ca Repka să fie convocat pentru partidele cu România şi cu Armenia.

 

“Generalul” se plânge de numărul mare al indisponibililor

Cu toate că jucătorii par optimişti în ceea ce priveşte deznodământul partidei de sâmbătă de la Praga, selecţionerul Anghel Iordănescu a început să se lamenteze că absenţele din echipă (Chivu, Ganea, M. Niculae, Rădoi şi Bratu) contează enorm în economia jocului. “Generalul” a apăsat şi mai abitir pe trăgaciul vaietelor, insinuând că, de fapt, cei menţionaţi reprezintă întregul ax central al naţionalei.

Şi-au luat zborul

Ieri după-amiază, în jurul orei 16.50, aeronava care i-a avut la bord pe “tricolori” a decolat de pe aeroportul “Henri Coandă” din Bucureşti, având ca destinaţie Praga, locul marii confruntări de sâmbătă. Pe tărâm ceh, reprezentativa României va efectua două şedinţe de pregătire. Antrenamentul oficial, programat azi, de la ora 18.00, este deschis presei doar în primele 15 minute, reporterii, fotoreporterii şi cameramanii fiind rugaţi să ia loc în tribune.


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri