SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-10-06 > “Pandurii are prima şansă la promovare!”
Pandurii Târgu Jiu
“Pandurii are prima şansă la promovare!”
Aparut in ziua de Miercuri 06 Octombrie 2004
“Pandurii are prima şansă la promovare!”• Preşedintele Marin Condescu crede că formaţia Petrolul Ploieşti a pornit cu şansa a doua în lupta pentru accederea în Divizia A

În timp ce oficialii grupării Petrolul Ploieşti se întrec în declaraţii jignitoare la adresa echipei Pandurii Tg. Jiu şi în ironii vizavi de dorinţa de promovare a formaţiei din Târgu Jiu, preşedintele Marin Condescu (foto) este tot mai încrezător în şansele echipei sale. Pentru conducătorul “pandurilor”, Petrolul nu reprezintă principala favorită la promovare, ci crede că gorjenii au prima şansă.
Reporter: S-a consemnat o nouă victorie pentru “panduri” dar, în clasament, echipa e tot în spatele “liderilor” acestei serii. Ce credeţi, mai sunteţi în grafic în privinţa promovării?
Marin Condescu:
Eu cred că suntem în frunte, având în vedere că adversarii sunt avantajaţi de numărul de jocuri pe care le-au disputat acasă. După alte două etape, cred că vom putea trage linie şi vom putea spune care echipă a câştigat mai mult dintre cele care vor să promoveze. Dar nu trebuie neglijate nici formaţiile care nu sunt acum în fruntea clasamentului.
Care sunt echipele care ar putea să mai emită pretenţii la promovare după ce s-a scurs jumătate din tur?

Din punctul meu de vedere, cu şanse egale se luptă pentru promovare echipa din Otopeni, FC Sibiu, Pandurii şi Petrolul. Cele două formaţii-satelit, Dinamo şi Rapid, nu pot să promoveze, chiar dacă se vor situa în fruntea clasamentului.
Cum vedeţi, după ce a început să piardă teren, echipa Petrolul Ploieşti?
Cum i-am văzut şi la început, cu şansa a doua de a promova. “Pandurii” au prima şansă. Nimic nu s-a schimbat de la începutul campionatului, chiar dacă atunci erau acele discuţii şi critici ale mai multor oameni de aici, care spuneau că am făcut achiziţii proaste. Am spus şi atunci şi repet: clubul a făcut achiziţiile de care era nevoie şi antrenorul Emil Săndoi a ştiut într-adevăr ce îi trebuie la echipă pentru a putea să ne batem cu şanse reale la promovarea în Divizia A.
Aveţi datorii faţă de jucători în acest moment?
La jucători nu avem datorii curente. Eu am, ca preşedinte, o singură promisiune neonorată sau depăşită cu trei zile faţă de fotbalistul Vintilescu. Pentru că i-am promis şi lui un avans la începutul campionatului. Toţi ceilalţi au primit aceste avansuri. Dar el e căpitanul echipei şi înţelege aceste probleme. Alte datorii nu avem faţă de jucători.
Credeţi că FC Sibiu ar putea să facă jocurile vreunei echipe aflate în lupta pentru promovare?
Nu, eu cred că Sibiul îşi joacă şansa pe care o are, chiar dacă este nou- promovată. A prins şi un culoar favorabil, dar următoarele patru–cinci etape ne vor lămuri care este valoarea echipei din Sibiu, pe care noi o respectăm ca pe orice altă formaţie din Divizia B. (M. P.)


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri