SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-12-04 > VOCEA CITITORULUI
VOCEA CITITORULUI
Aparut in ziua de Sambata 04 Decembrie 2004

Nicu Preda: “Din nou e nebunie la noi! Aveam încredere în domnul primar Solomon, dar văd că şi el se pierde când vine vorba de fotbal. Îi vin tot felul de idei. Cum să aducă Naţionalul la Craiova?! Şi cu Universitatea cum rămâne?! Cu stema? Cu simbolul ei, al Olteniei?! Este una să aducă jucătorii să evolueze în tricourile alb-albastre şi alta să aducă toată echipa, cu nume şi cu stemă. Eu nu accept ideea ca Universitatea să moară. Jucătorii Naţionalului sunt toţi buni şi merită să fie aduşi la Craiova, dar aici trebuie încheiată povestea”.

Alin Todorescu: “Ştiu că poate mulţi vor fi deranjaţi de lucrurile pe care le voi spune în continuare, dar îmi asum riscul. Nu credeam să ajung vreodată să admir Steaua, dar recunosc că mi-ar plăcea ca şi Universitatea să fie în primăvara europeană. Îmi pare rău că Gigi Becali nu a venit să investească la Craiova (parcă a spus, cândva, că dorea să vină la Universitatea). Am rămas pe cap cu oameni ca Neţoiu sau Dinel Staicu. Când Becali dă bani grei pe jucători şi le oferă salarii mari, patronii Craiovei aduc fotbalişti ieftini sau chiar pe gratis. Ziceam de Becali că e nebun când îi cumpăra pe Neaga, Dică sau Cristea cu sumele acelea cu multe zerouri, dar acum îi poate vinde cu mult mai mult. Ne-a dat tuturor o lecţie despre cum se fac afacerile. M-aş bucura dacă viitorii patroni ai Craiovei vor adopta aceeaşi politică”.

Mircea Cojocaru: “Doamne, cât mă bucur când îi văd pe dinamovişti cum sunt primiţi în ţară! După Craiova şi Timişoara, şi la Brăila, cu prilejul meciului din Cupa României, au fost primiţi cu «căldură». Se strânge laţul în jurul gâtului «potăilor». În curând o să ajungă să aibă parte de un asemenea tratament în toată ţara. Nu îi înţeleg pe fotbalişti cum acceptă să joace pentru o asemenea echipă. Dinamo o să ajungă într-atât de duşmănită încât, ca să scape de ura românilor, va trebui să se desfiinţeze. Asta e salvarea după politica blaturilor pe care cei de la Dinamo au dus-o în ultimii ani”.


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri