SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-12-04 > ŞTIRI UNIVERSITATEA
ŞTIRI UNIVERSITATEA
Aparut in ziua de Sambata 04 Decembrie 2004
ŞTIRI UNIVERSITATEA• Dezinteres dăunător
• Actualul manager al Universităţii, Pavel Badea (foto), manifestă un dezinteres nejustificat faţă de Cupa ESO, într-un moment în care “Ştiinţa” are nevoie de orice leuţ pentru a supravieţui. Fără să îl intereseze prea mult de echipă, acesta a hotărât să trimită la turneul de sală doar juniori şi câţiva dintre jucătorii de la echipa mare, aceştia fiind Borbely, Luţu, Bănică şi Ungureanu. Nici el nu ştie dacă va onora cu prezenţa Cupa ESO, delegându-i deja pe Neagoe şi Biţă ca să-l suplinească. Acest dezinteres este efectiv în dezavantajul echipei, ţinând cont că potul cel mare este de zece mii de euro, sumă care le-ar asigura “alb-albaştrilor” sărbători cât de cât liniştite. Ceilalţi componenţi ai Universităţii au primit deja “verde” pentru vacanţă. (V. P.)


Negocieri dure între Primărie şi Staicu

 

Primarul Antonie Solomon a afirmat că negocierile cu Staicu vor fi dure şi nici în ruptul capului nu-i va da acestuia din banii publici şase milioane de euro. “După ce firma abilitată din Capitală va efectua auditul, vom purta negocieri la sânge cu Dinel Staicu. Acum trebuie să înţeleagă că este mai important să salvăm echipa, decât să iasă el cu un profit mare. În nici un caz nu o să-i dau din banii publici şase milioane de euro. Dacă nu ne înţelegem, nu ştiu ce se va întâmpla”, a spus edilul-şef. Referitor la discuţia cu Iorgulescu, acesta a precizat: “I-am cerut cu împrumut trei jucători, este vorba de Caramarin, Coman şi Mitrovici, ca să ne salvăm de la retrogradare. Ei oricum au 12 suporteri şi nici nu trag să câştige vreun trofeu. Răspunsul lui mi s-a părut unul în băşcălie, dar asta este, noi vom încerca să salvăm echipa”. (V. P.)


“Cazul Frunză” nu există

După ce echipa lor a fost eliminată, oficialii grupării piteştene au căutat un motiv prin care “Ştiinţa” să piardă calificarea la “masa verde”. Aceştia au crezut că l-au şi găsit, invocând faptul că Frunză nu mai avea drept de joc pentru echipa craioveană la ora meciului retur cu FC Argeş, din cauza faptului că suma de 50.000 de dolari care trebuia plătită până la 30 noiembrie pentru transferul jucătorului nu a ajuns la FC Vaslui. Însă, din punctul de vedere al oficialilor Universităţii, solicitarea piteştenilor nu are nici o acoperire regulamentară. “Comisia pentru statutul jucătorului e singura care poate constata încetarea raporturilor contractuale între Frunză şi echipa din Bănie. Însă, până la pronunţarea verdictului, jucătorul poate evolua fără nici o problemă la Craiova. Un alt aspect este acela că FC Argeş nu a depus nici o contestaţie după jocul din Cupă”, a spus ieri directorul sportiv al Universităţii, Ovidiu Costeşin. (A. I.)Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri