SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-10-06 > Se intră în linie dreaptă
NAŢIONALE
Se intră în linie dreaptă
de Ionuţ COLTEVE
Aparut in ziua de Miercuri 06 Octombrie 2004
Se intră în linie dreaptă• Dacă luni au făcut un antrenament uşor, de acomodare, ieri elevii lui Anghel Iordănescu au efectuat două şedinţe de pregătire

Va fi mult mai greu decât până acum în meciul cu Cehia, dar este dificil să ne imaginăm că vom pierde. Noi ne ducem acolo să câştigăm. Cehia oricum nu cred că mai este aceea de la Campionatul European, iar noi avem un moral bun şi încredere. Din punctul meu de vedere, favorită este România. Ne considerăm favoriţi pentru că aceasta este mentalitatea de la echipa naţională.

Adrian Mutu

 

Cehia este o echipă valoroasă, puternică, o echipă de clasă. Este una dintre primele formaţii ale Europei în momentul de faţă şi este favorită în grupa noastră, dar asta nu înseamnă că este deja câştigătoare. Din punctul meu de vedere, este important ca echipa să joace şi, dacă se poate, să câştige nouă puncte, nu şapte, în următoarele trei partide.

Anghel Iordănescu

 

Şi tineretul s-a antrenat ieri

Reprezentativa de tineret a României a avut, la rândul ei, programat ieri-dimineaţă un antrenament, începând cu ora 11, pe stadionul “Naţional” din complexul sportiv “Lia Manoliu”. După-amiază, băieţii lui Nicolae Manea au disputat un joc-şcoală în compania unei selecţionate de juniori (17-18 ani) a clubului FC Naţional, urmând ca azi să susţină un ultim antrenament, tehnico-tactic, pe pământ românesc. Mâine, la ora 16.50, loturile de seniori şi de tineret vor decola spre Praga.

 

După ce, în cursul dimineţii de luni, s-au reunit la Casa Fotbalului, componenţii lotului naţional au efectuat deja un prim antrenament de “dezmorţire” în cursul aceleiaşi zile, de la ora 17.30. Şedinţa de pregătire, care a durat aproximativ o oră şi 20 de minute, a fost una lejeră. După câteva schimburi de pase, jucătorii au fost împărţiţi în două grupuri. Dănciulescu, Petre, Lobonţ, Cernat, Codrea, Neaga, Ogăraru, Dică, Paraschiv şi Mutu, care, sub comanda antrenorului secund Marius Lăcătuş, au efectuat un antrenament de recuperare, de aproximativ 40 de minute, constând în alergări uşoare şi mişcări de stretching. Alţi şapte fotbalişti, Şoavă, Dancia, Moldovan, Caramarin, Iencsi, Popa şi Dolha, conduşi de secunzii Iosif Rotariu şi Dumitru Moraru, au efectuat un antrenament ceva mai intens, constând în mişcări de stretching, alergări cu mingea la picior, faze de finalizare şi un joc pe teren redus. Prima parte a antrenamentului a fost condusă de antrenorii secunzi, selecţionerul Anghel Iordănescu urmărindu-şi elevii de pe margine, împreună cu preşedintele FRF, Mircea Sandu. Jucătorii lui Şahtior Doneţk, Bărcăuan, Stoican, Raţ şi Marica, au sosit la baza sportivă de la Săftica după începerea antrenamentului şi nu s-au pregătit. În schimb, la antrenamentul de ieri-dimineaţă, “tricolorii” mari s-au pregătit timp de 70 de minute, susţinând un antrenament fizic. Daniel Pancu şi Ciprian Marica au avut un program special, separat, din cauza unor probleme de ordin medical.

Mutu a fost învoit

De la antrenament a absentat Adrian Mutu, învoit pentru rezolvarea unor probleme personale. După-amiază, de la ora 17.30, a avut loc un nou antrenament, de astă dată deschis presei, tot la baza sportivă de la Săftica. Astăzi de dimineaţă, în acelaşi loc, este programat un joc-şcoală, împotriva echipei Poiana Câmpina, mass-media neavând acces.


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri