SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-12-04 > Gala anului la Vâlcea
LOCAL KOMBAT
Gala anului la Vâlcea
de ADI GEORGESCU
Aparut in ziua de Sambata 04 Decembrie 2004
Gala anului la Vâlcea• Organizatorii galei Local Kombat de la Vâlcea le pregătesc spectatorilor o surpriză de proporţii, invitaţii fiind printre cei mai duri sportivi din circuit.

Ionuţ Iftimoaie (primul din dreapta) s-a dovedit a fi un bun interlocutor

 

 

 

După ce au lăsat presa să aştepte mai bine de o oră, promotorul Eduard Irimia şi singurul român din circuitul K1, Ionuţ Iftimoaie, au apărut zâmbitori, pentru a oferi detalii despre “show-ul anului” din 10 decembrie, de la Sala Sporturilor “Traian” din Rm. Vâlcea. Gala, despre care Irimia a spus că “va fi probabil cea mai tare a anului, sperăm să reuşim un spectacol peste cel de la Brăila”, va avea cinci meciuri. În meciul vedetă al serii, Ionuţ Iftimoaie îl va întâlni pe Bodrozic, ambii fiind luptători în circuitul K1. Şi celelalte partide se anunţă de efect: Florin Voropenza va lupta cu Daniel Leko, Aurel Bococi cu Elglisinski şi Ciprian Sora cu Dirkieltieleke.
Promotorul Irimia a promis şi un al cincilea meci de efect, însă numele luptătorilor a rămas deocamdată secret, pentru a oferi spectatorilor o surpriză.

Ustinov nu mai vine

Promotorul a dezvăluit că a vizitat Vâlcea în urmă cu o lună, la invitaţia prietenului său, Marcel Boboc, fost campion naţional de box. “Cred că la Vâlcea este cea mai frumoasă sală din ţară. În plus, avem ce să le arătăm invitaţilor şi pe partea turistică, staţiunile din jur fiind renumite”, a declarat Irimia.
Chiar dacă bielorusul Alexander Ustinov nu va mai veni, preferând să participe la o selecţie pentru Campionatul Mondial de box amatori, Irimia este convins că gala nu va avea de suferit: “Vom aduce un nume mai greu decât Ustinov, cineva care l-a bătut chiar în acest an”. Gala de Local Kombat din 10 decembrie, de la Rm. Vâlcea, va începe la ora 23, după ultimele recomandări venite de la CNA, dar accesul spectatorilor la sală va fi permis de la ora 22. Preţul unui bilet va fi de 200.000 de lei, iar la sectorul VIP, pe parchetul sălii, de un milion de lei. Cântarul oficial va fi joi, 9 decembrie.

Iftimoaie: “Este meciul vieţii mele”

Singurul român din K1, Ionuţ Iftimoaie, a impresionat prin inteligenţă, deşi majoritatea jurnaliştilor se aşteptau să vadă doar un pachet de muşchi. Iftimoaie l-a provocat de Bodrozic la gala de la Brăila, după un gest nesportiv al ex-iugoslavului. “Este cel mai dur meci din cariera mea. Într-un clasament neoficial în K1, eu sunt pe locul 56, iar Bodrozic pe 23. Risc foarte mult la acest meci, alţii preferă meciuri uşoare în faţa propriilor suporteri. M-am antrenat în Italia timp de 25 de zile, 4 ore pe zi, mă simt pregătit să-l înfrunt şi sper să-l pedepsesc pentru gestul nesportiv pe care l-a avut după ce a învins un român. L-am studiat, este un stângaci de 2,03 metri şi 122 kg, eu având doar 101 kg. Toate energiile mele se axează acum pe Bodrozic, sper ca publicul să-mi fie ca un la treilea braţ”, a declarat Iftimoaie.


Iftimoaie a venit însoţit

Luptătorul român din K1 a fost însoţit la conferinţa de presă de prietena sa, Simona, şi a parat elegant întrebarea jurnaliştilor despre mulţimea de admiratoare care îl înconjoară: “Nu pot să vorbesc despre asta, prietena mea este tot ceea ce mă interesează”. După ce a pozat în diverse poziţii de luptă, Iftimoaie a refuzat însă să se lase fotografiat alături de iubita sa, spunând că nu vrea să intre în partea personală a vieţii sale.Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri