SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-12-04 > Sfaturi pentru Cupa ESO
ANTRENAMENT
Sfaturi pentru Cupa ESO
de ADRIAN IOSUB
Aparut in ziua de Sambata 04 Decembrie 2004
Sfaturi pentru Cupa ESO• Fotbaliştii “Ştiinţei” s-au antrenat din nou în sală, în vederea pregătirii turneului de fotbal în sală Cupa ESO. Managerul Pavel Badea a fost ajutat de fostul portar al Universităţii, Valentin David, care în prezent este antrenorul echipei de fotbal în sală Senic.

Ilie Iordache (stânga) şi Cristian Ungureanu (în centru), încercând să deprindă tainele fotbalului în sală, sub privirile lui Mircea Ilie (dreapta)

 

 

“Alb-albaştrii” se vor pregăti şi astăzi, de la ora 10.30 aceştia având programat un antrenament, tot în Sala Sporturilor.

 

Jucătorii Universităţii se pregătesc în continuare pentru turneul de fotbal în sală Cupa ESO, care va începe miercurea viitoare. Dacă joi “alb-albaştrii” s-au antrenat în sala din Complexul Sportiv “Ion Oblemenco”, ieri aceştia au ales Sala Sporturilor din Valea Vlăicii, pentru a se obişnui cu dimensiunile terenului de joc pe care se va desfăşura competiţia. Dată fiind diferenţa dintre fotbalul în sală şi cel jucat pe un teren normal, managerul Pavel Badea a apelat la serviciile unui specialist, Valentin David, fostul portar al Universităţii, care actualmente pregăteşte formaţia de fotbal în sală Senic. Cei doi i-au avut la dispoziţie pe Bănică, Tătaru, Moţi, Feleagă, Jovanovic, Murgan, Preda, M. Iordache, Gîngioveanu, Stăvaru, Dănănae, Roman, Luţu, I. Iordache, Borbely, M. Ilie şi Ungureanu. Şedinţa de pregătire, care a durat aproximativ o oră, a fost una solicitantă pentru jucători, care, deşi au evoluat pe teren redus, au fost alergaţi aproape în permanenţă de David şi Badea. Chiar dacă unele stângăcii au mai apărut, unii fotbalişti ai Universităţii au dat dovadă în timpul miuţei că au reale aptitudini pentru un astfel de joc. Au mai fost exersate în timpul şedinţei de pregătire şi fazele fixe sau ieşirea din apărare şi contraatacul. “Alb-albaştrii” nu beneficiază de o zi liberă nici astăzi, de la ora 10.30 aceştia având programat un antrenament, tot în Sala Sporturilor. Lotul Universităţii care va participa la Cupa ESO va pleca marţi spre Tg. Jiu.

 


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri