SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-10-05 > VOCEA CITITORULUI
VOCEA CITITORULUI
Aparut in ziua de Marti 05 Octombrie 2004

Nicanor Plămădeală: “Universitatea Craiova este ASTA / Doar pe val şi, sigur, basta / Vom urca în ierarhie / Pavel Badea multe ştie… / Iar pe Poli AEK să n-o subestimăm / Vine, pleacă şi trebuie să lase / Cele trei puncte cu care devansăm / «Cusurgiii», echipă de depăşit sigur pare-mi-se / Altitudinea se confirmă, ne prieşte / Team-ului nostru UNIVERSITAR / De la Gloria, Doamne fereşte / Să nu veniţi fără un punct! / Rapidul va veni-n Bănie / Aureolat de-un loc fruntaş / Dar juveţii doresc ca să se ştie / Repetă-ntr-una doar «mânca-v-aş»”.

Horia Bercă: “Bun antrenor, domn’e, Badea acesta şi, pe deasupra, mai e şi modest: «Îmi dedic mie victoria». Asta da declaraţie după meci! Dar, până la urmă, eu i-o accept şi cred că toţi am îndrăgi această declaraţie dacă am auzi-o după fiecare etapă. Până la urmă, publicul acceptă totul, atâta timp cât echipa merge. Râdea sufletul în mine când auzeam cum lătrau «câinii» la meciul cu Partizan. Pe ei îi înjură şi le doresc moartea, după un meci în cupele europene, dar dacă ar fi suporteri ai Universităţii cred că le-ar da foc jucătorilor. În schimb, noi, oltenii, deşi se spune că suntem mai iuţi la mânie, pare-se că ne-am cam obişnuit”.

Albert Popa (BucureŞti): “A înviat Craiova! În sfârşit, am avut şi noi un motiv de bucurie. Şi nu de rezultat, pentru că am mai câştigat, dar jocul în sine al echipei a fost altceva decât până acum. S-a vorbit de lipsa de ambiţie a jucătorilor, de faptul că se mişcă puţin în teren, dar în meciul cu Braşovul am văzut o altă Universitatea, bătăioasă, în mişcare, care (surprinzător) a făcut şi presing. Sunt aceiaşi fotbalişti, dar cu un alt antrenor. Dacă acum joacă aşa, cine să fi fost de vină înainte?”.


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri