SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-10-05 > FLASH
FLASH
Aparut in ziua de Marti 05 Octombrie 2004

Volei (M)

 

Mai e mult de lucru

Universitatea Craiova – Someşul Dej 0-3 (-21, -12, -18)

Nu se aşteptau prea multe de la craioveni în meciul cu formaţia Someşul Dej, dar înfrângerea oltenilor a fost mai mult decât categorică. Elevii lui Dan Pascu au părut deseori dezorientaţi şi apăsaţi de miza întâlnirii, doar în câteva momente ei ridicându-se la nivelul adversarilor. De altfel, la sfârşitul partidei, tehnicianul Dănuţ Pascu a spus: “Avem o echipă prea crudă, lipsită de experienţă. Sunt total nemulţumit de jocul lor. Foarte multe inexactităţi şi greşeli individuale“. Au jucat pentru Universitatea: Roşu, Teleleu, Piscan, Mitru, Hinoveanu, Căpitanu, C. Mihai, Picu, Cosma, B. Mihăilescu, Popescu. (A. V.)

Volei (F)

 

Victorie surprinzătoare

Universitatea Craiova – CSM Lugoj 3-2 (-23, 18, -23, 19, 13)

Victoria fetelor din Bănie în faţa echipei din Lugoj a fost o surpriză pentru iubitorii voleiului craiovean. Date fiind condiţiile anterioare începerii sezonului oficial, cu doar câteva săptămâni înainte rezolvându-se problemele de la echipă, nimeni nu se aştepta la un debut cu dreptul. Elevele lui Adrian Cotoranu au reuşit însă să se autodepăşească, obţinând o victorie de moral. Pe parcursul meciului au fost folosite jucătoarele: Dina, Sticlaru, Paraschiv, Smarandache, Ciorteanu, Angheluţ, Solcanu şi Ciotea. (A. V.)

 

Handbal

 

Una caldă, una rece

Echipele de handbal din Bănie au jucat la sfârşitul săptămânii trecute în deplasare, la Ploieşti băieţii şi la Sibiu fetele. Oarecum în mod aşteptat, dat fiind faptul că au avut loc multe modificări în lot în intersezon, fetele au capotat în meciul cu formaţia CSM Sibiu, fiind învinse la o diferenţă de 13 goluri, la final gazdele impunându-se cu 31-18. Surpriza a venit din partea băieţilor, care au depăşit gruparea Petrolul Teleajen cu 30-25. Elevii lui Sebastian Dobeanu au reuşit să-şi păstreze avantajul de cinci goluri de la pauză, când scorul le era favorabil, 16-11. Este a doua victorie din actualul sezon pentru “petroliştii” craioveni, din cinci meciuri disputate. (A. V.)


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri